You are currently viewing Personlighedstyper der matcher en Badboy

Personlighedstyper der matcher en Badboy

I disse moderne tider er Badboy personlighedstypen en af de mest eftertragtede karakterer hos det modsatte køn, også selv om mange kvinder inderst inde godt ved at forholdet ikke kommer til at få en lykkelig slutning. Denne artikel vil derfor hjælpe det modsatte køn lidt på vej, ved at beskrive de personlighedstyper som matcher bedst med en ÆGTE Badboy, som ikke kan tæmmes.   Selv om det er disse personlighedstyper som ifølge undersøgelser, matcher bedst med en Badboy, så er det stadig ikke en selvfølge at forholdet kommer til at gå godt, men er derimod blot en indikator på at forholdet vil holde længere, sammenlignet med piger som ikke har disse karaktertræk. 

At være i parforhold med en Badboy   

En Badboy har som regel en ”kort lunte” og tænker først og fremmest på at få sine egne behov dækket. Efterfølgende kommer kærestens behov som en andenprioritet.   For mange piger er det en kortvarig glæde at være i parforhold med en ægte Badboy, da de forsøger at tæmme ham, som blot ender med at han slår op og går til den næste pige, da en Badboy har nok at vælge imellem. En Badboy har ofte også mangel på selvkontrol, som gør at han har svært ved at kontrollere sine handlinger når han er sur, som kan føre til en handling som han efterfølgende fortryder at have gjort.   Alligevel ønsker mange kvinder alligevel at finde sammen med en Badboy, da hver enkelte pige ønsker at det bliver hende som får tæmmet hans vilde hjerte, da dette vil give hende et enormt enormt boost af selvværd. Men istedet ender det med at hun får sit hjerte ”knust” af ham.

Personlighedstyper som passer med en Badboy

De tre kvindelige personlighedstyper som er bedst til at håndtere Badboys, er ”Drengetøsen”, ”Pleaseren” og selvfølgelige også en ”Badgirl”. Da drengetøsen betragtes som en af ”drengene” og er mere vant til at omgås med det modsatte køn fremfor det samme køn, har hun derved god forståelse for mændenes behov og er hurtig til at gennemskue dem. Herved er det lettere for Drengetøsen at håndtere en Badboy, fremfor piger som ikke aner om hvad der foregår oppe i hovedet på en Badboy når han handler som han gør.

”Pleaseren” håndterer ikke en Badboy, men hun lader ham gøre som han har lyst til, så han herved ikke vil finde hende en belastning. Herved går der længere tid for at en Badboy bliver træt af hende. Da ”Pleaseren” har svært ved at sige fra overfor andre, ender det tit med at hun bliver en ”trædemåtte” for en Badboy. ”Pleaseren” er den kvindelige version af en ”Niceguy”.   En Badgirl er i princippet bare en kvindelig version af en Badboy. Derfor har en Badgirl en rigtig god forståelse for en Badboy og ved præcis hvordan han tænker og handler som han gør. Ligesom en Badboy, så tænker en Badgirl primært på sig selv, og der hvor forholdet typisk går galt med en Badgirl, er at de begge sætter sig selv i første række.  

Badboy oplevelser med Truestory – reklame

Som nævnt tidligere, så tænker en Badboy først og fremmest på sig selv. Så hvis en pige ønsker at få en Badboy med på tur, så sørg for at lave noget som han vil synes om.   Da Badboys er simple personer, anbefaler jeg en oplevelse som gør ham mæt eller beruset.   Truestory tilbyder mange oplevelser som en Badboy vil få fornøjelse af, dog vil den sikre vinder være Southern BBQ & Soul Food hos Meyers Madhus, som kan opleves i København N. Befinder man sig  i Nordjylland, anbefales en Gourmetaften på Restaurant Uafhængig. Er man derimod i midt- eller sydjylland, anbefales et gavekort til Madklubben.

Skriv et svar