You are currently viewing Få en excentrisk kæreste

Få en excentrisk kæreste

Er du trætte af kærester som falder i søvn på sofaen foran fjernsynet efter en hård dags arbejde? Mangler du spænding i hverdagen så at dine daglige rutiner brydes? Så er det muligvis en excentrisk kæreste du burde gå efter..   Ifølge Wikipedia er  en excentriker en person med en opførsel som afviger fra det normale. Dette kan blandt andet være via ens påklædning, opførsel mm. som anses som sær, påfaldende, usædvanlig og så videre.. Ofte er opfindere, videnskabsmænd, teoretikere og kunstnere excentriske. Excentriske personer er ligesom en æske chokolade da man ikke ved hvad man får.

En excentriker er uforudsigelig

Man kommer ikke til at kede sig ved at have en excentrisk kæreste. Det eneste som er forudsigelig ved denne personlighedstype er at personen er uforudsigelig! Excentrikere hader som regel kedelige hverdagsrutiner, og er derfor meget opmærksom på at skabe sjov og spænding i hverdagene som afviger fra hvad der betragtes som normalt.  

Der hvor nogle excentriske personligheder kan have problemer med at tilpasse sig, vil være i familielivet hvis de går hen og bliver gift og får børn. Mange excentrikere er dårlig til familielivet da det netop er baseret på rutine og forudsigelighed. Vi har vel alle hørt om excentriske videnskabsmænd såsom Einstein, som som mere eller mindre lod konen stå for opdragelsen af børnene, mens han selv koncentrerede sig om sine egne interesser og forskning.

Hvis man vælger at komme sammen med en excentrisk person, så skal man også være åben for at se verden fra den samme synsvinkel som den pågældende. God kommunikation vil altid være en af de vigtigste elementer som et forhold skal besidde, da det ellers vil gå i stykker. Forstår man ikke sin kæreste, vil der aldrig opstå god kommunikation mellem parterne.

Mød excentriske folk via dating.dk – reklame

Sjældent vil en excentrisk person gøre en stor indsats for at få en kæreste, da dette som regel kun er en sekundær prioritet for excentrikeren. Karrieren eller den pågældendes personlige projekter, er som regel hvad der kommer i første række.   Dette kan derfor gøre det svært for andre at møde excentriske personligheder, da excentriske folk som regel ikke går meget ud.   Dog er der flere af disse excentrikere som har en online datingprofil, da de på den måde selv kan bestemme hvornår de ønsker at tage på en date.

Dating.dk er Danmarks største datingside og er også den datingportal som jeg anbefaler at benytte, hvis man ønsker at komme i kontakt med excentriske personer. Du kan tilmelde dig datingsiden ved at klikke her.   De profiler som man skal kigge efter, hvis man ønsker at chatte med en excentrisk person, er som regel folk som har en anderledes tøjstil, har mange fritidsprojekter og er en “sær snegl” i sociale sammenhænge.      

Skriv et svar