You are currently viewing Dødt sexliv

Dødt sexliv

Et dødt sexliv er ikke nødvendigvis ensbetydende med at man ikke har sex med sin partner, men derimod at det sex man får sammen med den pågældende er dødkedeligt. Dog i de fleste tilfælde identificeres et dødt sexliv med at man sjældent har sex med kæresten og når parret endelig har sex, så er det næppe værd at bruge tid på. Der findes ikke en specifik forklaring til hvorfor et godt sexliv kan udvikle sig med tiden til at blive et dødt sexliv, da der findes mang forskellige grunde til hvordan dette kan ske. Måske har læseren af artiklen fundet frem til dette indlæg, ved at sidde foran computeren og af ren desperation indtaste dødt sexliv på Google. Dette gøres i håb om at Google på magisk vis finder en løsning til den pågældendes problem. Og hvis dette er tilfældet, er læseren heldigvis landet på denne fantastiske artikel, som netop giver løsningen til et dødt sexliv, så det igen kan blive spændende at dyrke samleje md sin Elsker.     

Et dødt sexliv kan reddes

Et dødt sexliv kan sagtens blive godt igen, så længe at begge parter er villige til at gøre en indsats for at gøre deres sexliv mere spændende. Det anbefales at parret tager små skridt, da det er vigtigt at begge parter føler sig trygge, mens de begår sig ud i ukendte områder. Er man meget ”vanilla” når det angår samleje, vil det eksempelvis være for stort et spring at begynde med BDSM. Så hellere starte ud med måske noget så ”uskyldigt” som en kildefjer. Dog er det vigtigt med spontanitet og at man tager ”ja” hatten på, med henblik på at få nye oplevelser. Med tiden kan man blive overrasket over hvad man får af nye præferencer hvis man bare er villig til at afprøve nye ting af, som man ellers måske ikke gjorde så meget af før i tiden. Men hvis det kun er læseren selv som er interesseret i fornyelse i sexlivet, mens partneren ikke er særlig samarbejdsvillig, er det måske på tide at finde en partner som er lige så interesseret i sex som du er.

Sinfuls Spinner til et dødt sexliv – reklame

Til parret som er ret så vanilla når det angår sex, anbefaler scoretips at investere i Sinfuls Favourite Place Spinner Game, da det er en ganske uskyldig måde at bevæge sig ud fra sin tryghedszone på og vil være begyndelsen til nye sex-eventyrer. Sinfuls Favourite Place Spinner Game gør sex sjovt igen, da det nu er spinneren som bestemmer hvorhenne at parret skal dyrke sex, så der herved tilføjes lidt mere spænding til sexlivet. Med spinneren får man mulighed for at rame seks forskellige destinationer hvor man kan dyrke sex ved, som eksempelvis inkluderer vaskerummet. Produktet er godt for ny-begynder parret, som ikke er vant til at eksperimentere seksuelt, men kan sagtens også bruges af seksuel erfarne kærestepar. Ønsker du at læse mere om Sinfuls Favourite Place Spinner Game, så klik her.

Skriv et svar