You are currently viewing Er din kæreste på lånt tid

Er din kæreste på lånt tid

At have en kæreste på lånt tid er et velkendt fænomen, især i folkeskolen og på Gymnasiet og lignende. En kæreste på lånt tid er når man kommer sammen med sin partner, men hvor kæreste-forholdet kun vil eksistere i en kort tidsperiode, som ofte har en lignende tidshorisont på niveau med et kortvarigt ”flæng”.  Typisk hører disse korte kæreste-forhold til den umodne ungdom, hvor man enten ikke er moden nok til at være i et forhold i en længere tidsperiode, eller hvor man altid tror at ”græsset er grønnere hos naboen”. Her vil det kun være et spørgsmål om tid før at ens kæreste drager videre til den næste potentielle partner. Det vil være en fejltagelse at forsøge at få sin partner til at blive sammen med en, da partneren endnu ikke er moden nok til et ”voksent” forhold. Så hellere bare acceptere at den pågældende drager videre til den næste. Som regel er det pigen som er på lånt tid og som dragere videre ved disse ungdommelige forhold, da drengen ikke vil have samme valgmuligheder som pigen.

Er det din kæreste, eller blot din tur

Netop fordi at disse kæresteforhold er så kortvarige, er der mange som slet ikke vil betragte dem som at være ægte forhold. Blandt mænd er der derfor opstået et ordsprog som lyder ”Er det din kæreste, eller blot din tur..”? Hvad der menes med dette er, at det blot er mandens ”tur” til at være sammen med den attraktive kvinde med valgmuligheder, men hvor det snart bliver en anden mands tur til kvindens selskab.. Har man derimod en ægte kæreste, vil hun være dedikeret til en og vil ikke gå nogle steder hen, selv om hun registrerer en attraktiv personlighed i sit nærvær.
Selv om disse umodne relationer normalt kun tilhører ungdommen, så har den moderne ”hook-up kultur” med online dating desværre resulteret i at en kæreste på lånt tid nu også finder sted blandt voksne mennesker, hvor både manden og kvinden nu kan være på lånt tid, da både manden og kvinden hurtigt kan ”swipe” sig til en ny potentiel partner på dating applikationen, så længe man har nogle flotte billeder uploadet på sin dating profil.

Tegn på at din kæreste kun er på lånt tid

Har læseren selv oplevet at få sit hjerte knust med en ”kæreste” som man kun havde på lånt tid, vil det være godt at kunne genkende tegnene på at det blot er ens tur og derved ikke er et seriøst forhold, som man har kørende. Det tydeligste tegn på at sin kæreste kun er på lånt tid, er hvis der er uenigheder om at i rent faktisk er et kærestepar! Som regel er det partneren på lånt tid som ikke vil anerkende at det er et forhold, hvor hun blot betragter det som “dating”. Så derfor sørg altid for at tage samtalen med sin partner om I rent faktisk er kærester.. Har den pågældendes fortidige forhold været meget korte eller måske kun har bestået af ”hook-ups”, så er det også et stærkt tegn på at din “kæreste” kun er til låns. Sandsynligheden for at kærestens datingvaner ændrer sig blot fordi at den på¨gældende er sammen med dig, er ret lav. Er man ikke kærestens førsteprioritet i begyndelsen af forholdet, skal man forvente et kort forhold,, da et normalt kærestepar normalt er opslugt af hinanden de første måneder af et nyt forhold. Er kæresten mere interesseret i sociale medier, fremfor at være i dit selskab, er dette også et ”rødt flag”. Tegnene er mange..

Tag tid til dig selv med truestory.dk – reklame

Det bedste man kan gøre for sig selv hvis ens kæreste er gået fra en, er at forkæle sig selv med gode oplevelser så man kan fokusere på noget andet end sin “ekskæreste”. Scoretips anbefaler oplevelser som aktiverer ens naturlige forsvarsmekanismer, da man virkelig føler sig i live når adrenalinen “suser rundt” i kroppen på en. Svæveflyvning er en FANTASTISK oplevelse som virker sætter gang i adrenalinen. Har læseren endnu ikke prøvet svæveflyvning, så går du glip af en uforglemmelig oplevelse. Svæveflyvning er til rådighed i Midtjylland, Østsjælland, Nordjylland.  

 

Skriv et svar