You are currently viewing Bange for at binde sig

Bange for at binde sig

Størstedelen af folk som er bange for at binde sig, er slet ikke selv klar over dette faktum. Ironisk nok, går de selv rundt og tror at de søger kærligheden, mens virkeligheden er en helt anden. Dette skyldes at de fleste mennesker er ubevidste om sin egen frygt for at binde sig.    Der findes dog også de mennesker som selv er meget bevidste om ønsket om at undgå at binde sig til en ny. Dette er ofte personer som for nyligt har afsluttet et forhold og derfor ikke søger at komme i et nyt. Måske har de brug for at ”samle sig” og måske nyde singlelivet i en periode. Det kan dog også være personer som er er blevet såret af ekskæreste og derfor frygter at blive såret igen, som gør at personen helt undgår at komme i et nyt forhold. Scoretips anbefaler at investere i bogen “Han vil ikke binde sig“, hvis man har problemer med især mænd som ikke vil binde sig. Jeg vil dog advare læseren på forhånd om bogen, da den er hudløs ærlig. 

Er hurtig til at afvise potentielle kærester

Vi har vel alle haft en ven som ofte beklagede sig over at være single. Men lige så snart at den pågældende møder en sød person som der er en god kemi til, vil vennen efterfølgende afvise sit potentielle match på baggrund af smålige banaliteter eller dårlige undskyldninger om at personen ikke var ”god nok” eller lignende.   Et af disse urealistiske krav kunne være, hvis man forventer ”sommerfugle i maven” på den første date, selv om dette typisk er en proces som tager tid at opbygge. En dårlig undskyldning kan være at man lader sig gå på af ubetydelige småting, eksempelvis hvis partneren glemmer at lukke for tandpastaen efter brug eller lignende ligegyldigheder. Men så snart at personen så holder op med at vise interesse i en og kommer videre i sit liv, vil man igen finde personen interessant og ærgre sig over hvorfor man ikke ”tog” den potentielle partner da muligheden var der.

Forelsker sig i personer som er i forhold

Vi kender vel også til personer som altid beklager sig over de singler som de møder, slet ikke er ”gode nok” til dem. Dette leder til udtalelser som ”alle de gode mænd/kvinder er allerede taget”. Disse kræsne personer kan have tendens til at forelske sig i personer som allerede er i et forhold eller måske endda ”lykkeligt” gift, da det at den pågældende er optaget, er “bevis” på at den pågældende må være gode at ”samle på”. Men skulle denne person ende med at blive skilt og herved igen være ledig på markedet, vil den kræsne single som regel miste interessen for denne ny-single, da spændingen nu ikke er den samme som før. Hvem har ikke prøvet at være begæret af andre, men hvor denne opmærksomhed pludselig forsvinder så snart man bliver single.

Prøv lykken på dating.dk – reklame

Dating.dk er ikke mindre end Danmarks største datingside. Selv de kræsne personer vil kunne finde et match på denne portal. Jeg er bekendt med en kvinde som har matchet med ikke mindre end 3 millionærer med sin profil, Nej, det var ikke på samme tid. Og nej, hun var ikke en model eller lignende, blot en charmerende kvinde med et middelmådigt udseende. Og nej, jeg kan ikke garantere at læseren også kan være så heldig, men det er da et forsøg værd. Opret en profil med at klikke her. 

Skriv et svar