You are currently viewing Sinfuls bindebånd er en favorit – reklame

Sinfuls bindebånd er en favorit – reklame

Som nævnt i artiklen ”Bindelege i parforholdet”, så er mit favorit bindebånd Bonbons Silky Sensual Handcuffs. Men tilsyneladende er det ikke det bindebånd som er det mest populære blandt kunderne.   Ifølge min egen markedsundersøgelse så er en af favoritterne Sinful deluxe satin bindebånd fra Sinful, som der tilsyneladende er stor efterspørgsel på da båndet kan købes i mange forretninger. Derfor har jeg også valgt at anmelde dette bindebånd.

Beskrivelse af Sinful deluxe satin bindebånd

Bindebåndet er lavet af slidstærkt satin, som har en pæn mørk farve og som også glimter i lyset. Man får to Sinful bindebånd med i pakken, hvor hvert bånd har en længde på 1 meter og en bredde på 5 cm. På grund af båndenes lange længder, kan man i princippet også bruge dem til både at binde hænder og fødder på sin partner, hvis det er det man ønsker. Bindebåndet har en fastsyet foldning for enden af båndet, som fungerer som en løkke, som man kan bruge til at binde knude med. Er læseren i tvivl om hvordan man bruger foldningen til at binde knude med, er der en guide her.

Brugbarhed af Sinful deluxe satin bindebånd

Som jeg har nævnt i tidligere blog opslag, så går jeg meget op i at sexlegetøj skal føles behageligt at have på for ”bæreren”, men skal ogse se sexet og elegant for den anden part, da et godt samleje både er en visuel og en kropslig oplevelse. Og her udfylder Sinful deluxe satin bindebånd begge af disse essentielle kriterier.

Det er en fryd at få lov til at binde sin partner med disse elegante bindebånd, da Sinful deluxe satin bindebånd er yderst elegant og dejlig blød. Desuden er bindebåndene også modstandsdygtige overfor sved, da de ikke klæber til huden. Man behøver ikke at bekymre sig om blå mærker eller rifter, da båndene er ”hudvenlige”. Men når man binder sin partner med bindebånd, skal det gøres langsomt, da det er med til at give forspillet spænding. Ønsker du at købe bindebåndet, kan det gøres ved at ”klikke” på følgende link

Skriv et svar