You are currently viewing Bindebånd VS. Silky Cuffs – reklame

Bindebånd VS. Silky Cuffs – reklame

Der findes to bindebånd på markedet som er mine absolutte favoritter. Da jeg har haft svært ved at vurdere hvilke af dem som var bedre end den anden, har jeg valgt at skrive en artikel om dette. I dette indlæg vil disse to bindebånd nu blive sammenlignet med hinanden via en produkt test. Bindebåndene som det vedrører, er Sinful deluxe satin bindebånd versus Bonbons Silky Sensual Handcuffs Bindebånd. I produkt testen, vil jeg sammenligne bindebåndene i følgende kategorier, som er det samlede design af produkterne samt brugbarheden af bindebåndene.

Design af bindebånd

Sinfuls bindebånd er længere end Bonbons bindebånd og vejer mindre end Bonbon bindebåndet, da Bonbon har et tykkere design sammenlignet med Sinfuls bindebånd. Sinfuls bindebånd er lidt mørkere end end Bonbons Handcuffs.   Syningen i bindebåndet kan ikke mærkes på Sinfuls bindebånd, men er desværre lidt fremtrædende på Bonbons bindebånd. Logoet på Sinfuls bindebånd er beskedent og ”gemt af vejen” for enden af båndet, mens logoet på Bonbons bindebånd er mere fremtrædende midt på bindebåndet. Løkken på Bonbons bindebånd ligner at det er skåret midt på båndet, mens løkken er skjult på Sinfuls bindebånd.

Når jeg sammenligner designet af de to bindebånd, er det et tæt løb, men Sinful deluxe satin bindebånd vinder i sidste ende, da det har et mere snedigt design sammenlignet med Bonbons Silky Sensual Handcuffs Bindebånd. Jeg foretrækker måden hvorpå at både syningen og løkken er gjort ”usynlige” ved Sinfuls bindebånd samt Sinfuls beskedne fremvisning af deres logo på båndet.

Brugbarhed af bindebånd

Der er ikke den store forskel på de to forskellige bindebånd, når de er i brug. Dog foretrækker jeg Løkken på Sinfuls Bindebånd, da jeg frygter at hullet på Bonbons bindebånd kan udvide sig med tiden, da hullet er placeret i midten af bindebåndets ende. Hvorimod Løkken på Sinfuls Bindebånd fungerer som en foldning af båndet. Som nævnt tidligere kan jeg heller ikke mærke syningen på Sinfuls bindebånd, hvorimod jeg svagt fornemmer syningen på Bonbons Bindebånd. Så Sinfuls bindebånd vinder også i denne kategori, selv om forskellen ikke er stor. Jeg må indrømme at min nye favorit af bindebånd nu er Sinful deluxe satin bindebånd.

Skriv et svar