You are currently viewing Værdien af din egen krop

Værdien af din egen krop

Denne artikel er særligt målrettet mod de unge kvindelige læsere, som er seksuelt aktive og som ikke tænker over de valg som de foretager sig i nattelivet, da deres valg kan have konsekvenser for dem senere hen i livet, når det kommer til at finde den rette partner.   Sagen er at de unge piger nu til dags, ikke kender værdien af sin egen krop. Dette skyldes blandt andet manglende vejledning fra forældrene, da det er forældrenes ansvar at tage de alvorlige samtaler med deres børn, og dette gælder især når de er blevet teenagere. I stedet lader de børnene lære af sine egne erfaringer og dumheder, som i nogle tilfælde kan ende galt da det ikke er alle mennesker som har den selvindsigt til at kunne lære af sine fejl.

Dine forældre kender værdien af din krop

I ”gamle” dage var det ganske normalt at faderen skulle godkende datterens mandlige bekendtskaber, før at hun fik frihed til at bruge tid sammen med dem. Dette var for at sikre at datteren ikke begik sig med mænd som ikke var værd at samle på, men som derimod kunne tilbyde datteren en værdig fremtid. Sagen er nemlig at en god kvinde er værd at kæmpe for. Problemet opstår dog hvis datteren blev interesseret i fyren som bor i den ”forkerte” del af byen, som gør at forældrene nu skal holde øje med at datteren ikke sniger sig ud af hjemmet for at se ham. I gamle dage var det således, at jo flere partnere en  kvinde havde, jo mindre attraktiv ville hun blive betragtet, mens mændene blev beundret på baggrund af deres kvindelige erobringer. Dette skyldes at det er langt sværere for mænd at score sammenlignet med kvinder.

Værdien af din krop i Hook-up kulturen

I disse moderne tider hvor ”hook-up” kulturen dominerer, virker det ikke til at kroppen har særlig stor værdi. Folk dater uden af at blive kærester, som betyder at det blot er midlertidigt ”hygge”.   Dette er ærgerligt, da de unge piger ikke har forståelse for hvad de opgiver til fyrene, da de egentligt burde forlange mere end de gør. Men med dating apps såsom Tinder og lignende, virker det til at hook-up kulturen er kommet for at blive. For alle de kvindelige læsere af denne artikel, så gør jer selv en tjeneste og stil krav til mændene i dater. Giv ikke ”mælken” gratis ud til dem, men lad dem gøre sig fortjent til den.

Spaoplevelse hos Skodsborg – reklame

En Spa-oplevelse på Kurhotel i Skodsborg, er skræddersyet til manden som ønsker at give sin kvinde en god oplevelse. Eller til kvinden som ønsker at sin mand skal give hende en god oplevelse. Det anbefales at man tager en hotel-overnatning på samme tid, for at få den fulde oplevelse med. Udover en spa-oplevelse, så er havet lige i nærheden, som man også kan tage en dukkert i- 

 

Skriv et svar