You are currently viewing At fiske i nattelivet for at score

At fiske i nattelivet for at score

At fiske i nattelivet for at score, er en passiv score-taktik hvor man gør sig bemærket hos det modsatte køn uden at trænge sig på. Herved undgår man tab af stolthed ved at blive afvist, da man ikke direkte opsøger de personer man er interesseret i. Istedet smider man ”madding” ud og venter på at man får ”bid”. Denne ”madding” består af harmløse måder hvorpå man indirekte gør opmærksom på sig selv. Dette kan enten være verbalt, nonverbalt eller kinæstetisk. Et eksempel på verbal ”madding” kan eksempelvis være en ”neg”, hvor man siger noget som i første omgang virker til at være et kompliment, men derimod ender med at være en fornærmelse. Herved bliver den pågældende forvirret over hvordan man skal reagere. En kinæstetisk fremgangsmåde, kan være at man ”tilfældigvis” kommer til at ramme ind i den pågældende. Dog er den mest effektive metode at fiske på, vil være brug af non-verbal kommunikation, da denne fremgangsmåde skaber meget tiltrækning på det instinktive niveau.

Når piger fisker i nattelivet for at score

At fiske er en fremgangsmåde som mest benyttes af pigerne. Som regel er det nemlig piger som fisker i nattelivet, da de som udgangspunkt ikke tager det første skridt. Derfor forsøger de at smide ”madding” efter de fyre, som de ønsker skal tage det første skridt til at tage kontakten til dem. Dette gøres eksempelvis kinæstætist (ved berøring) ved at pigen eksempelvis strejfer ens arm eller lignende, mens hun går forbi en. Hvis hun derimod forsøger at få ens opmærksomhed non-verbalt, er det som regel via stærk øjenkontakt, eventuelt efterfulgt af et kort smil eller lignende. Det kan dog også bare være at hun forsøger at fremvise sine bedste ”sider” af sig selv med sit kropssprog, for at fange fyrens opmærksomhed.   

Når mænd fisker i nattelivet for at score

Når mænd fisker i nattelivet for at score, er det for at kunne bevare sin sociale status mens de på samme tid forsøger at gøre et godt indtryk på det modsatte køn. Når man fisker for at score undgår man nemlig at ”tabe ansigt” ved at blive afvist af det modsatte køn, da man ikke direkte ligger an på det modsatte køn. Når man først er belvet afvist én gang bliver det nemlig sværere at score på det pågældende sted, da andre piger vil se en blive afvist, som vil gøre at man vil tabe social status. Derudover vil man også tabe en smule stolthed og selvværd som resultat af afvisningen. Men når man ”fisker” risikerer man intet, da man blot smider ”madding” ud og venter på at der kommer ”bid”. Det værste som kan ske ved at ”fiske”, vil være at der ikke kommer bid den pågældende aften, som også sker engang imellem. Forstår man at skabe tiltrækning med måden man er klædt på samt de non-verbale signaler man sender ud i sine omgivelser, vil man dog blive bedre med tiden til at få ”bid”.

Scor på Citizen – reklame

Det gode ved at ”fiske” fremfor at jage for at score, er at det både kan gøres i hverdagene og i weekenderne. Dog anbefales det at fiske i hverdagene, da der er lav konkurrence fra andre mandlige bejlere og derudover vil man også skille sig ud fra mængden og være mere mindeværdig. Jeg ved ikke hvorfor, men der er fyldt med damer på Citizen når der er comedy aften. Ihvertfald efter min egen erfaring. Derfor anbefaler jeg en aften med cocktails og comedy på citizen.

Skriv et svar