You are currently viewing Jeg savner min kæreste

Jeg savner min kæreste

Alt for mange kærestepar gør den fejl i at gøre alt sammen. Dette kunne man umiddelbart tro er en god ting, men sagen er at man først lærer at værdsætte sin kæreste, når den pågældende ikke er til rådighed. Så derfor er det en god ting at skabe afstand fra sin kæreste i ny og næ, da det blot får ens kæreste til at værdsætte en og savne en. Istedet gør mange den fejl i at ”kvæle kæresten med kærlighed”, eksempelvis ved at give kæresten alt for meget opmærksomhed, fremfor at tænke på hvad man selv har lyst til.   Istedet skal man tænke på det ældste trick i bogen som siger at ”man vil have det som man ikke kan få”, som i dette tilfælde betyder at man vil blive mere værdsat hvis man ikke er alt for tilgængelig for den anden part. Derfor sørg for at gøre dig utilgængelig for din kæreste engang imellem. Eksempelvis ved at tage til fest med kammeraterne eller have et ”travlt” skema. Find selv på andre grunde..  

At savne sin kæreste skaber dybe følelser

Gør dig selv en tjeneste og giv dig tiden til at savne din kæreste. Følelsen af at være forelsket, forekommer ikke når man er i nærheden af den pågældende som man begærer, men derimod når den pågældende er fraværende. Med andre ord er det savnet af den pågældende person som i højeste grad er med til at skabe følelsen af at være forelsket. Derfor nyd følelsen af at savne din kæreste, når kæresten ikke er til stede. Prøv at lade være med at ringe eller skrive til din kæreste, da det herved reducerer følelsen af at savne den pågældende. Når man er i dialog med sin kæreste, vil den pågældende ikke længere vil være fraværende, også selv om personen befinder sig på den anden side af jordkloden.   Desværre er det sjældent at man savner en person nu om dage, da vores digitale kommunikation er så advanceret at man altid kan komme i kontakt med personer fra hele verden, ligegyldigt hvor man befinder sig, så længe at man har en internetforbindelse. Den digitale teknologi er i højeste grad med til at ødelægge romantikken.

Få din kæreste til at savne dig med Truestory – reklame

Gør dig selv en tjeneste og tag på herreture engang imellem med dine kammerater, ligegyldigt hvad din kæreste end måtte sige. Det er en god ting for både dig og din kæreste at i begge komme væk fra hinanden engang imellem, da det giver jer begge muligheden fore at savne hinanden. Aftal på forhånd at I ikke skal kontakte hinanden, når en af jer er ude sammen med vennerne eller veninderne, medmindre det er livsnødvendigt. Scoretips anbefaler følgende oplevelse til en herreaften fra Truestory som er solo faldskærmsudspring som både kan opleves i Midtjylland samt Sjælland. Til en veninde-aften vil jeg anbefale helkropsmassage, hos Ni’mat, (København) eller Massage hos Helle Thorup (Midtjylland).     

  

 

 

Skriv et svar