You are currently viewing Sådan bruges score replikker

Sådan bruges score replikker

Af en eller anden årsag er der utrolig få mennesker, som har en god forståelse for hvordan man benytter sig af scorereplikker og hvad scorereplikker egentligt er. Alt for mange mænd tænker alt for meget på hvad de siger til pigen, den første gang de møder hende. Mange tror at det er de første par ord som afgører om de får pigen eller ej. Selvfølgelig er dette helt forkert, dog kan gode “scorereplikker” være med til at give et godt førsteindtryk. Men hvis man ikke kan vedligeholde sit førsteindtryk, kan “scorereplikken” ende med at ødelægge det for en. Afspejler replikken en personlighedstype som man muligvis er det modsatte af, så vil pigen hurtigt kunne gennemse dette, og hun vil miste sin interesse i dig.Så hellere sig noget personligt om dig selv, også selv om det muligvis ikke er lige så “smart” en replik.  

Score replikker er som en icebreaker

 E-bogen “Scorereplikker der virker” vil redegøre for hvad scorereplikker egentligt er, samt hvordan man skal bruge dem, så man giver et godt førsteindtryk af en selv. Derudover vil bogen komme med en del eksempler på gode “scorereplikker” som vil gøre pigen interesseret i at lære dig bedre at kende, så længe at du benytter en fremgangsmåde som passer til din personlighed og din stil. Man kan ikke score med at fortælle gode ”scorereplikker” til pigerne. Der findes ikke ”magiske” sætninger som kan få en pige til at ”smide trusserne” på baggrund af det man fortæller. Som nævnt tidligere handler det ikke om hvad man siger men hvordan det siges. Det som en ”scorereplik” derimod skal bruges til, er at være en ”icebreaker” mellem manden og kvinden. En god ”icebreaker” vil kunne  etablere en god dynamik til at begynde med. På den måde vil det være lettere at fortsætte samtalen med hende, uden at ”løbe tør” for ting at sige, da det er lettere at vedligeholde en sjov samtale, frem for en alvorlig dialog.

Der findes ingen magiske score replikker som vil få en til at score

Lad være med at spilde alt for meget tid på at lære gode replikker til at sige til det modsatte køn, da det handler mere om hvordan man siger det og ikke særlig meget om hvilke ord som kommer ud af sin mund. Hvis man eksempelvis får en BADBOY og en Niceguy til at gå over til en pige og sige “Hej”, vil man få to vidt forskellige reaktioner fra pigerne, selv om replikkerne er identiske som de to forskellige mænd benytter sig af. Størstedelen omhandler nemlig ens attitude, som er ens attitude og nonverbale kropssprog og knap så meget om hvad man siger. DOg har man noget intelligent eller sjovt at sige, har man som regel et forspring.

Hvis du bare vil score anbefales scor.dk – reklame

Hvis læseren ikke er interesseret i at gøre den helt store indsats for at lære at score, men blot søger lidt for en aften, så anbefaler scoretips.dk at man tilmelder sig scor.dk. Scor.dk er en polyamorøs datingside hvor det udelukkende omhandler at finde en eller flere sexpartnere til lidt hygge for en aften, De fleste swingere har også en bruger på denne profil, da de benytter datingsiden til at finde “legekammerater. Scor.dk er Danmarks største online portal til sexdating. 

Skriv et svar