You are currently viewing Gør en indsats for at score en kæreste

Gør en indsats for at score en kæreste

Danskerne er dovne når det vedrører datinglivet! Vi lever desværre i en tid hvor det betragtes som en sekundær prioritet at få en kæreste. Selv om man er desperat efter at få en partner, vil det stadig ikke være ens hovedprioritet. Typisk er karriereren, vennerne eller familien ens hovedprioritet, hvor jagten på at få en kæreste ligger nederst på ”to-do listen”.

Denne dovne mentalitet resulterer i at man ikke får gjort en ordentlig indsats for at få en kæreste, men derimod blot tager de LETTE løsninger og håber på at dette giver resultater. Netop derfor er dating-applikationer såsom Tinder så populære, da man ikke engang behøver at forlade hjemmet, før at man kan få et potentielt ”match”. Selv om vi nok alle kender til kærestepar som har fundet hinanden over Tinder, så er det dog stadig størstedelen af brugerne, som benytter applikationen for at blive bekræftet uden den mindste intention om at møde den pågældende person som man matcher med. Derudover er der også dem som kun søger en hurtig omgang under dynen, som primært hører til de mandlige brugere af applikationen.

Er man en mandlig bruger af Tinder, kan der gå lang tid mellem ens matches, hvorimod det er en helt anden oplevelse for kvinder. Sagen er at over 90% af profilerne er mandlige hvorimod under 10% er kvindelige brugere. Derudover swiper mænd generelt set til højre omkring 60% af tiden, hvorimod kvinderne swiper til højre ved under 5% af de mandlige profiler på Tinder.

Gå på jagt for at score en kæreste

Det frarådes at bruge dating-applikationer hvis man er en mandlig bruger, da ens odds er imod en.  Sandheden er at det er lettere for manden at give et godt indtryk af sig selv i det virkelige liv, da en charmerende personlighed i de fleste tilfælde kan triumfere over et godt udseende.  Netop derfor skal man gøre en indsats for at komme ud af hjemmet med henblik på at møde en potentiel partner, da dette faktisk er meget lettere sammenlignet med at bruge en dating app.

Det anbefales at gå ud om dagen og i hverdagene, fremfor at tage i byen fredag og lørdag aften. Sagen er at kvinderne er vant til at give numre ud i weekenderne, så for en kvinde vil det være rutine at blive oversvømmet med beskeder fra fyre som hun mødte dagen før. Derfor er det svært at adskille sig fra de andre fyre som hun mødte i byen den pågældende aften.

Det er derimod meget lettere at adskille sig fra andre mænd ved at gå på jagt i hverdagene, da de fleste mænd slet ikke tør at gøre dette, i frygt for at blive betragtet som mærkelig og herefter blive afvist af kvinden. Derfor er der sjældent andre mænd at konkurrere med når man møder kvinder om dagen. Skulle man møde en sød pige, er der større chance for at hun gerne vil lære en at kende, sammenlignet med hvis man mødte hende beruset i byen en lørdag aften.

Lær af dine fejl på dine score ture

Der findes mange dårlige råd når det vedrører at score, herunder at det er et ”numbers game”. Dette går ud på at man bare skal lægge an på nok piger, indtil man møder en som accepterer ens tilnærmelser. En bedre tommelfingerregel er at man vil få de samme resultater, hvis man gør de samme tiltag. Det betyder at hvis man gør de samme dumheder hver gang man forsøger at tale med en pige, ja så vil man blive afvist, ligegyldigt hvor mange piger man taler med. Men hvis man derimod ændrer sin fremgangsmåde når man laver en fejl, vil man før eller senere finde en fremgangsmåde, som virker.

Er man god til at lære af sine fejl, vil man hurtigt kunne skabe gode resultater mens man er ude. Det kræver dog stadig dedikation, da man skal presse sig selv til at gå ud mindst to dage i ugen. Det er vigtigt at vedligeholde ens sociale evner, da social intelligens fungerer ligesom en social ”muskel”,  Jo mere man øver sig i at score, jo bedre vil man blive til det (hvis man altså også forstår at lære af sine fejl).
Men holder man pludselig op med at gå ud, vil ens sociale muskel blive svag igen, da man ikke vedligeholder den med sociale input. For eksempel er det meget normalt for folk som tidligere har været i et langt forhold, at de pludselig skal starte helt forfra igen når det omhandler  at score, netop da de ikke har været single i årevis og har derfor ikke vedligeholdt sine score-evner. Her er der ikke andet at gøre at komme op på ”hesten” igen. Så hvis du er en mandlig læser af denne artikel. så gør dig selv en tjeneste og drop dating-apps og i stedet kom ud af huset og mød nogle kvinder.

Få professionel hjælp hos Singlecoach – reklame

Alt for mange mænd kæmper med denne del af sit liv, hvor størstedelen aldrig lærer hvordan man scorer kvinder. Men heldigvis er der professionel hjælp at hente hos Singlecoach, hvor jeg anbefaler deres Power kursus. Med dette kursus får man indsigt i hvordan man skal begå sig med det modsatte køn. Derudover lærer man også hvordan man scorer damer på højlys dag samt i weekenden når man er i byen, da en scorecoach tager med dig ud for at hjælpe dig med at score.

Skriv et svar