You are currently viewing At fiske versus at jage for at score

At fiske versus at jage for at score

Der findes primært to forskellige måder at score på når man er ude i nattelivet. Dette er at jage eller at fiske. Sandsynligvis er læseren kun bekendt med at jage og fniser ved tanken om fiske-metaforen. Sagen er dog at ”fiskeri” i nattelivet er en mere sikker og produktiv fremgangsmåde at benytte, fremfor at jage hvor man blot at ligge an på hver eneste person som har en puls og så ellers bare krydse fingre for det bedste. Kun hvis man er en “ACE” til at score, burde man ”jage”, da man ellers bare risikerer en masse afvisninger.

At jage for at score

At jage er en yderst aktiv fremgangsform at benytte når man forsøger at score. Når man jager, vil man aktivt opsøge det modsatte køn og forsøge at starte en samtale med den pågældende, som i sidste ende helst skal føre til en scoring som betyder at man som minimum får kysset med den pågældende. Denne fremgangsmåde er som regel et ”numbers game” og kræver at man skal have nerver af stål, da man vil få mange afvisninger med denne aggressive metode.   Ifølge flere undersøgelser indenfor score-miljøet, viser resultaterne at det kun er mellem 10-11% af de piger som der bliver lagt an på, som scoretroldene ender med at score. De resterende 90% af kvinderne har sandsynligvis fundet dem irriterende og forstyrrende. Derfor er at jage en fremgangsmåde som skaber meget negativ energi. At jage fungerer bedst på overfyldte barer og diskoteker, da andre herved ikke vil lægge mærke til hvis man afvises da aktivitetsniveauet er højt. Der er ingen piger som er interesseret i at blive scoret af en ”runde-Knud”, der er ham som ligger an på alt.     

At fiske for at score

At fiske er derimod en score-form som skaber positiv energi, hvis udførelsen gøres korrekt. Når man fisker, smider man ”madding” ud efter det modsatte køn og venter ellers tålmodigt på at der kommer ”bid”! Med andre ord gør man opmærksom på sig selv eksempelvis ved at ”bumpe ind” i den pågældende ved et ”uheld”. Det kan dog også være en sjov kemmentar eller lignende.   Jeg foretrækker dog at fiske via non-verbal kommunikation, som gør at man udelukkende kommunikerer med det modsatte køn ved brug af intet andet end sit kropssprog. Sagen er nemlig at det første som 99% af alle fyre gør når de møder en pige som de godt kunne tænke at ”lære” bedre at kende, så er det at åbne munden. Men kan man derimod holde sig tilbage med denne trang og istedet kommunikere non-verbalt, skaber det interesse hos det modsatte køn, da man herved skiller sig ud fra resten af mængden. Er pigen nysgerrig om en, vil hun ofte selv starte en samtale med dig før eller siden, det kræver dog tålmodighed ligesom når man fisker. Både mænd og kvinder benytter sig af denne taktik, men på meget forskellige måder. Dette kan du læse mere om i den næstkommende artikel.

Lær at fiske samt at jage med singlecoach – reklame

Kunne læseren godt tænke sig at mestre begge discipliner, så anbefales det at investere i et POWERKURSUS hos singlecoach. Her lærer man blandt andet hvordan man scorer i weekenden når man er i byen, men bliver også oplært i hvordan man scorer en helt almindelig hverdag. Hvis du ønsker at se nærmere så klik her. Er man dårlig til at score, kan dette kursus ændre ens liv. Firmaet har over 10 års erfaring i sit felt.

Skriv et svar