You are currently viewing Jeg kan ikke score

Jeg kan ikke score

Jeg kan ikke score ! Jeg lærer aldrig at score ! Måske skal jeg bare give op og spille PS5 ?
Vi  lever i en tid hvor der produceres alt for mange ”mors drenge”, da vi er opvokset med feminine værdier. Dette kan være et stort problem når det kommer til at score, da kvinder generelt set ikke er tiltrukket af ”bløde” mænd.  Selv om man er opdraget til at være en ”god dreng”, er det dog ikke ensbetydende at man nødvendigvis forbliver en ”god dreng”. Det kræver dog at man ønsker at ændre sig, og er villig til at gøre ”arbejdet” som skal til for at kunne ændre sig. Man skal dog ikke ønske at ændre sig, bare for at kunne score,  men derimod for at blive et lykkeligere menneske. Mange mænd tror fejlagtigt at have en kæreste er vejen til lykke. Sagen er at der kommer meget ansvar og ”arbejde” i at have en kæreste, hvor nogle helt ønsker at blive single igen.  

Alle kan lære at score

At score er ligesom en kunstart som alle kan lære. Ligesom der er vidt forskellig måder at lave kunst på, ligeledes er der vidt forskellige fremgangsmåder til at man kan score på. Glem alt om scorecoaches som påstår at man skal følge en ”opskrift” til at score, da at forføre omhandler at hvile i sig selv, og have forståelse for at kunne kommunikere med det modsatte køn og kunne aflæse pigens sociale signaler.   Lær at værdsætte det modsatte køn, da piger har meget mere at byde på end blot sex. Nyder man at være i selskab med det modsatte køn, vil det også være et element som pigerne bemærker, hvor man i nogle tilfælde vil blive ”jagtet”, da man skiller sig ud fra resten af mændene som kun tænker med det lille hoved.

Lær at score af professionelle – reklame   

Selv om alle i princippet kan lære at score, så er der desværre stadig mænd som aldrig lærer det. Det er trsit at skulle gå livet igennem ved aldrig at have følt sig elsket af det modsatte køn. Heldigvis er der god hjælp at hente, da professionelle Casanova coaches tilbyder deres services hos singlecoach.dk. Singlecoach har lært utalligvis af mænd at score.Virksomheden er så selvsikker, at den endda tilbyder en score garanti, hvor man får sine penge tilbage hvis ens score-evner ikke forbedres. Jeg anbefaler deres power scorekursus, da man får mest ud af pengene med dette kursus.

Skriv et svar