You are currently viewing Skriv et kærestebrev

Skriv et kærestebrev

Teknologi dræber romantikken! Vi lever i en tid hvor en digital besked med en hjerteformet emoji  betragtes som at være ”romantisk”! Men det er det ikke. Det er derimod dovenskab, da folk nu om dage ikke er interesseret i at gøre en ordentlig romatisk indsats, hvis det betyder at de skal rejse sig fra sofaen! Er læseren 30 år eller derunder, har du nok aldrig modtaget et kærestebrev. Hvis læseren er ærlig med sig selv, gør det nok lidt ondt at tænke på, da det er en vidunderlig oplevelse at modtage sådan et brev.

Der er noget dybt personligt og emotionelt ved at modtage et kærestebrev, da man ved at det kommer fra en person som har dybe følelser for en, som personen har prøvet at nedskrive disse følelser på et stykke papir.   Jeg har personligt kun modtaget 6 rigtige kærestebreve i hele mit liv, hvor en af mine kammerater derimod havde hele to skuffer i sit skrivebord fyldt med kærestebreve som han havde modtaget af pigerne fra sin folkeskole. Alt dette skete i perioden hvor man var afhængig af skriftlige beskeder for at kommunikere med hinanden, da der ikke fandtes mobiltelefoner dengang.

Hvad er et rigtigt kærestebrev ?

Et rigtigt kærestebrev består af parfumeret brevpapir med en tilhørende parfumeret konvolut, som indeholder en personlig besked som er håndskrevet af afsenderen.   Et godt kærestebrev vil ikke bestå af ”romantisk pladder”, hvor afsenderen beskriver hvor meget den pågældende elsker modtageren  eller lignende nonsense, men skal derimod rumme et personligt budskab som indirekte viser at man holder af den pågældende. Kun hvis man er tæt knyttet til personen, er det i orden at sende et budskab at man elsker den pågældende, da dette budskab ellers vil være for meget af det gode for modtageren.

 Der må gerne være nogle stavefejl eller lignende i teksten, da det blot viser  at personen har forsøgt at gøre sig umage, også selv om brevet ikke er perfekt. Men er der for mange stavefejl, får det blot afsenderen til at virke inkompetent. Tommelfingerreglen er at der højst må være mellem 3-5 stavefejl på et kærestebrev på en A5 side. Når man er færdig med at skrive brevet, foldes det pænt og lægges i konvolutten, som lukkes med starin samt et stempel, ligesom i de gode gamle dage.

Kend modtageren til dit kærestebrev

Lad være med at sende et kærestebrev til blot hvem som helst, da det er langt fra alle i denne digitale tidsalder som vil forstå meningen med et kærestebrev. Mange vil nok bare grine af dig da de finder handlingen for ”simpet” . Derfor send kun et kærestebrev til en person som er romantisk anlagt.  

Jeg er bekendt med en pige som ikke havde den sociale forståelse for den sociale dynamik mellem mænd og kvinder, og brød sig derfor ikke om at tage i byen i weekenden, da hun simpelthen synes at folk opførte sig ondssvagt. Hun forstod ikke hvorfor folk benyttede sig af disse sociale spil som man nu gør. Det som hun istedet gjorde var at skrive kærestebreve til de fyre som hun var brændt varm på. Og af en eller anden årsag så var det altid i vaskerummet at hun endte med at stå sammen med en fyr som hun synes virkede sød. Så det som hun gjorde, var at skrive et kærestebrev, som hun så efterfølgende lagde ned i hans vasketøjskurv mens han kiggede den anden vej.

Giv dit kærestebrev med en gave fra Truestory – reklame

Hvis man ønsker at sit kærestebrev skal have en ekstra god påvirkning på modtageren, så sørg for at lægge en gave i konvolutten sammen med kærestebrevet. Her anbefaler Scoretips helikoptertur med Helicompany, da det kun vil være jer to bagerst i helikopteren og en fantastisk udsigt som i ikke vil glemme. Helikopterturen vil være til rådighed i Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Fredensborg, Helsingborg, Hillerød, Kolding, København K, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg. Dog kun giv en gave, hvis det er en person man er godt bekendt med. Lad være med at erklære din kærlighed til fremmede personer som ikke aner at du eksisterer.

 

Skriv et svar