You are currently viewing Er podning assistenten interesseret i dig?

Er podning assistenten interesseret i dig?

Jeg tror at vi alle er godt trætte af at blive podet i næsen. Hvis man tager på restaurant eller går i fitness eller lignende, så må ens sidste podning senest være taget 72 timer før at man igen skal ind og blive podet af en podning assistent. Men nu da podning er en obligatorisk del af vores liv på nuværende tidspunkt, så kan man lige så godt få lidt sjov ud af oplevelsen.   Viser det sig at podning assistenten er lækker, så kunne det måske være interessant for læseren at vide om podning assistenten også finder dig interessant. Men det kræver at du er hurtig til at identificere tegnene på at podning assistenten finder dig lækker, da man cirka kun har to til tre minutter hos podning assistenten, indtil hun er færdig med podningen.  

Tegn på at podning assistenten er interesseret

På nuværende tidspunkt kender vi vel alle til podning assistenternes rutine, når man kommer ind og bliver podet. Hun spørger om man har prøvet det før og beder en ligge papiret på bordet mens man står på krydset og pudser næse mm. Et tydeligt tegn på at podning assistenten kan være interesseret i dig, er hvis hun bryder rutinen og begynder at tale om andre ting, da hun forsøger at starte en samtale med dig.   Læg også mærke til hendes pupiller. Er de store og udvidede mens hun taler med dig, kan det også være tegn på interesse.   Er hun klodset eller en smule nervøs i selskab med dig, kan dette også være tegn på interesse.   Begynder hun at flirte med dig,  er dette ofte et tydeligt tegn på interesse, men kan også skyldes at hun har kæreste på og han ikke flirter nok med hende derhjemme. Med andre ord har hun et behov som ikke bliver dækket.   

Vær i god form hos podning assistenten – reklame

Mennesker som beskæftiger sig med sundhed og velvære, går som regel også op i en sund livsstil. Så for at forøge sandsynligheden for at andre kan blive interesseret i dig, så skal du som minimum sørge for at være i god form. Sagen er at man bevæger sig anderledes når man er i god form og giver herved en mere attraktiv udstråling til det modsatte køn. Derfor anbefaler jeg enhver som ikke er i form, at investere i ”Styrketræningsprogram.dk” som allerede er benyttet af 30.000 andre tilfredse danskere. Man kan allerede se tydelige resultater efter et par måneder.    

Skriv et svar