You are currently viewing Brug den uægte tantra massage

Brug den uægte tantra massage

Meningen bag ægte tantra-massage er at give modtageren en fuld kropsmassage som også inkluderer de intime områder og som på samme tid lader modtageren få en bedre indsigt i sin egen krops erogene zoner.   Men helt ærligt, hvorfor forspilde en god mulighed med dejlig intim-massage, da ægte tantra-massage ikke inkluderer en ”happy ending” for de involverede. Er det ikke meningen at man skal ”smede mens jernet er varmt”?   Derfor mener scoretips at man i stedet skal bruge den uægte tantra-massage, som giver de samme fordele som ægte tantra-massage, men hvor der også er høj fokus på seksuel ophidselse og seksuel forfyldelse.   Denne artikel vil ikke give en detaljeret guide til hvordan man udfører tantra-massage, men derimod fokusere på de seksuelle elementer som der skal være på plads når man udfører den uægte tantra-massage, for at maksimere den seksuelle oplevelse. Vær ikke bange for at eksperimentere når i udfører den uægte tantra-massage.

Den uægte tantra massage til forspil

Den rette opsætning er vigtig når man udfører den uægte tantra-massage, da der er flere elementer man skal tage i betragning sammenlignet med den orginale tantra-massage. For det første skal den uægte tantra-massage helst udføres i en seng med en yderst intim anretning, som blandt andet skal inkludere det rette sengetøj og masser af puder mm. Derudover skal ens omgivelser også have den rette intime atmosfære, eksempelvis med dæmpet belysning og levende starinlys, som kan være duftlys, da ens lugtesans også skal stimuleres. Derudover skal ens høresans også stimuleres, hvor der anbefales musik eller lyd som stimulerer sanserne ved at give modtageren en indre ro, da man ikke får noget ud af tantra-massage, hvis man kun tænker på sex.
Når Tantra-massagen udføres, skal begge parter være nøgne, da dette er med til at skabe den rette intime stemning, mens massagen udføres. Dog skal tantra-modtageren være i ro med lukkede øjne, mens den pågældende så godt som muligt, fokusere på den rolige musik, også selv om personen bliver intimt stimuleret. Husk at bruge masser af olie til tantra-massagen, da hele kroppen skal masseres godt ind med olie inklusiv kønsdelene.  

Tantra massage med Almond massage olie fra sinful – reklame

En udmærket Olie at benytte til tantra-massage, er Sinfuls Almond Massage olie. Olien er let parfumeret med en duft af mandel og indeholder E-vitamin, som blandt andet beskytter kroppens celler sammen med vitamin C. Massage-olien egner sig også til benyttelse på ens intime steder. Når man benytter massage olien, anbefales det at massage-giveren starter ud med at smøre lidt ud på sin egen krop, så massge-modtageren starter ud med en glidende oplevelse. Man skal ikke spare på massage-olien, da massage-modtageren skal smøres godt ind i olien, på samme tid at man masserer den pågældendes krop. Massage-modtageren skal masseres på begge sider af kroppen. Den pågældende bestemmer selv om man starter ud med at ligge på maven eller på ryggen, inden man skal til at modtage tantra-massage. Læs mere om Sinfuls Almond Massage Olie her.

Skriv et svar