You are currently viewing Et godt samleje er et vådt samleje

Et godt samleje er et vådt samleje

Når man er i et fast forhold, kan manden have tendes til at blive ”doven” med tiden. Eksempelvis når det vedrørende at sætte den rigtige stemning i soveværelset. At sidde og ”game” med gutterne en hel aften og efterfølgende tro at man bare kan rulle sig hen over sin partner i soveværelset og herefter forvente at få lidt ”action”, så kan man (sandsynligvis) tro om igen.   Selv om man er i et fast forhold, skal man stadig gøre sig umage for at kunne vedligeholde spændingen i soveværelset. Tommelfingerreglen er her, at jo længere tid at man har været i et fast forhold, jo mere skal man gøre en indsats for at skabe en forførende atmosfære. Desværre er det de færreste mennesker som følger denne tommelfingerregel.   Hvis man har set filmen ”Fifty Shades of Grey”, så ved man at handlingen er dårlig og at skuespillerne er absolut intetsigende. Der er dog én ting som filmen gør rigtigt, og det er brugen af den seksuelle suspense mellem de to hovedroller, som er den litteraturstuderende Anastasua Steele og Milliardæren Christian Grey (Fifty shades, 2015).   Selv om parret i filmen har haft sex aftenen før, begynder de allerede fra morgenstunden ved at få genetableret den seksuelle suspense imellem dem, som fortsætter hele dagen indtil det igen bliver aften, hvorefter parret får frigivet den seksuelle energi.  

Et godt samleje er svedig og våd

Der er en god grund til at sexscener i film som regel er gjort svedige. Dette skyldes at et godt samleje er et svedigt og vådt samleje.   Når man er seksuelt ophidset, begynder man automatisk at svede, især hvis man også dyrker sex med en person som man tænder på. Alligevel gør mange par den fejl at have sex, selv om de ikke rigtigt er humør til det, som ender i kedelig og tør sex.   Istedet burde parret benytte sig af seksuel suspense og lade den seksuelle energi opbygge mellem hinanden, indtil den er så høj at parret har lyst til at rive tøjet af hinanden.   Det anbefales dog på samme tid at tage forbehold for at beskytte sine møbler, hvis man allerede ved at man skal have et svedigt samleje senere på aftenen. Sagen er nemlig at de væsker som sex efterlader, ikke nødvendigvis kan rengøres, men derimod efterlader pletter som ikke forsvinder. Vi har vel alle haft et underlagen som trængte til at blive skiftet ud på baggrund af ”mærkelige” pletter som man ”ikke vidste” hvordan var opstået og som ikke kunne fjernes.

Et godt samleje med Joydivision Wet Games Lak Lagen – reklame

Der er kun ét lagen som jeg kan anbefale at benytte, når man ved at man skal have en “fræk” og våd aften med sin kæreste, og det er Joydivision Wet Games Lak Lagen som kan købes hos Sinful. Dette vådlagen er ret elegant, på baggrund af at det er lavet af plastic. Det er yderst tyndt og stikker man næsen  helt ind til lagnet, kan man ikke lugte at det er plastic.   I mange tilfælde vil ens partner slet ikke opdage, at hun ligger på et plasticlagen, netop fordi at dette vådlagen ikke føles som plastic og heller ikke lugter. Men fordi at dette vådlagen er så tyndt og fint, kan man sagtens benytte det til hverdag, hvis man ønsker dette. Man kan også ligge et andet lagen over lak lagnet, hvis man gerne vil dette. Ønsker man at købe LUKSUSUSGAVEN af Joydivision Wet Games Lak Lagen, kan man klikke på dette Link

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Mia

  Hej Jakob,

  Jeg har været inde på din side flere gange og synes faktisk at du kommer med mange interessante “Topics” omkring mænd og kvinder. Mange af emnerne er taboo belagt og jeg synes det er godt du får dem belyst. Jeg vil helt klart anbefale til alle mine veninder.

  Ps. du er iøvrigt en ret flot fyr

  Knus
  Mia

Skriv et svar