You are currently viewing Hvordan kysser man

Hvordan kysser man

Der er ikke særlig mange mennesker i verden som har god forståelse for at kysse. Dette er ikke ensbetydende med at alle er dårlige til at kysse, men derimod blot at de ikke ved hvad de egentligt foretager sig når de kysser. For mange er at kysse en form for intuitiv handling som de foretager sig, uden at de egentligt tænker over hvad de gør. Har man set dokumentarer om at kysse, vil man sjældent opleve at programmets deltagere rent faktisk kan svare på hvordan de kysser, men siger derimod noget lignende med at de gør det per automatik. Er man dårlig til at kysse eller mangler man erfaring i denne del, så er man kommet til den helt rette artikel, da der her vil gives tips og tricks til hvordan man kysser.

Tips og tricks til hvordan man kysser

Der findes mange tips og tricks til hvordan man kysser, men i dette afsnit vil der primært fokuseres på de basale retningslinjer som man helst skal have styr på inden man kysser med sin udkårne. Når man har styr på det basale, kan man efterfølgende bevæge sig videre til kysseteknikker, som man kan læse om i bogen ”Sådan kysser man godt”.

1. Slap tunge når du kysser
Typiske begynderfejl som nogle kommer til at gøre når de kysser, er at have stiv tunge som føles meget ubehageligt for personen som man kysser med. Når en stiv tunge rammer ens egen tunge, føles det som om at ens tunge bliver stikket til. Desuden kan en stiv tunge også resultere i at der lukkes for indgangen til ens egen mund, så partnerens tunge ender med at glide ned af siden af munden, fremfor at glide ind i din mund.  For at kunne kysse godt og lave ”tricks” med sin tunge, kræver det en afslappet og fleksibel tunge.

2. Vær opmærksom på hvordan partneren kysser
Når man kysser med en ny person for første gang, vil man ikke på forhånd kende til den pågældendes præferencer til at kysse. Derfor skal man være opmærksom på hvordan partneren kysser, da man har tendens til at kysse andre på samme måde som man selv foretrækker at blive kysset med. Med andre ord skal man imitere partnerens kysseteknik og tungebevægelser.

3. Slap af når du kysser
At kysse skal føles dejligt og behageligt. Derfor er det vigtigt at man slapper af mens man kysser, da det føles ubehageligt at kysse med en som har ”travlt”. Det er dog i orden at sætte tempoet, så længe at partneren også har samme kysse-hastighed. Som regel er det manden som har tendens til at have for travlt når der kysses, da han er påvirket af sin produktion af testosteron. Derfor skal han gøre en indsats for at skrue ned for hastigheden når han kysser.    

4. Luk øjnene når du kysser
Det betragtes som meget uromantisk at kysse med åbne øjne, da man herved ikke begiver sig 100% til den person man kysser med. Undersøgelser viser også at synssansen er den dominerende sans, så har man åbne øjne vil man ikke kunne føle særlig meget når man kysser. Netop derfor lukker vi øjnene når vi kysser. Så har læseren åbne øjne når der kysses, så gør dig selv en tjeneste og tving dig selv til at lukke dem.

5. Begræns din mundvand
Der findes faktisk en del mennesker som slet ikke bryder sig om at kysse, da de har haft traumatiske oplevelser med partnere som havde problemer med mundvand. Har læseren selv problemer med for meget mundvand, skal man få styr på dette, før man begynder at kysse med sin udkårne. Undgå vaner som producerer mundvand såsom at tygge på tyggegummi eller at have et alt for stort forbrug af pastiller, bolsjer og lignende. Det anbefales at blive undersøgt af en Hals/næse læge, da det muligvis kan skyldes en neurologisk sygdom, at man har for meget mundvand.

6. Forspil
Det er ikke kun ved samleje, at det er vigtigt med et godt forspil. Det gælder skam også inden man kysser med sin udkårne. Derfor gør jer begge en tjeneste og opbyg et seksuelt suspense imellem jer, inden i kysser. Dette kan eventuelt gøres med stærk øjenkontakt samt flirteri og drilleri. Når partneren ikke kan holde sig fra dig, vil det være et godt tegn på at det nu er tid til at kysse.

7. Undgå at røre ganen med tungen
Man skal holde sig fra at røre partnerens gane med sin tunge, da ganen kan være hyper-sensitiv for nogle og fremprovokere en gag-refleks som kan få en til at kaste op! Jeg har eksempelvis selv gået i skole med en pige, som desværre har kommet til at kaste op i munden på fyren hun kyssede med, da han stimulerede hendes gane med sin tunge. Dette er desværre sket mere en én gang for denne uheldige pige. Så før at man bevæger sin tunge hen mod partnerens gane, skal man være 100% sikker på at der ikke sker noget, eventuelt ved at have diskuteret dette emne med partneren inden  man kysser.

8. Vær opmærksom på tungens størrelse
Har man en lille tunge, kan det føles som at have en “blåhval” i munden, hvis ens partner har en stor tunge. Men på den anden side er det ikke en fyldestgørende oplevelse at kysse med en som har en “mikroskopisk” tunge. Som regel foretrækker man at kysse med en person som har en tunge størrelse som er samme størrelse som en selv. Har ens partner en lille tunge og bryder sig ikke om for meget “tungeleg”, så begræns din egen tunge når i kysser. Har din partner en stor tunge og elsker at lege med den mens du har en lille tunge, så forsøg at gøre din tunge så flad som mulig når i kysser, da det får din tunge til at fremstå som at være større. 

9. God mundhygiejne

Man kan godt glemme alt om at kysse hvis man har dårlig mundhygiejne. Ens partner vil ikke være interesseret i at komme en nær, hvis man eksempelvis har dårlig ånde mm. Det er ikke nok kun at bruge mundspray, da det er en kortvarig effekt. At bruge mundspray til at bekæmpe dårlig mundhygiejne, svarer til hvis en person prøver på at lugte godt udelukkende ved brug af deodorant og derved ikke gøre andre tiltag såsom at gå i bad, skifte tøj engang imellem og lignende. Istedet skal man sørge for at få rengjort sin mund dagligt, eksempelvis ved brug af en god elektrisk tandbørste.

God mundhygiejne før du kysser – reklame

En let måde at rengøre sin mund på, vil være at benytte ”Gum Care” funktionen på den elektriske tandbørste fra Tony Aps. Udover at børste sit tandkød med denne funktion, skal man også huske at børste sin tunge godt og grundigt. Det anbefales også at man børster sin gane, så længe at det ikke fremprovokerer en gag-refleks hos en. Tandbørsten er billig i pris og virksomheden tilbyder 5 års garanti samt fri fragt på produktet. Tandbørsten kan købes ved at klikke her.

 

Skriv et svar