You are currently viewing Promiskuøs eller Useriøs

Promiskuøs eller Useriøs

Denne E-bog er den anden udgivelse fra scoretips.dk. Bogen har til formål at hjælpe en promiskuøs mand med at finde uforpligtende sex samt ONS med en promiskuøs kvinde.
Dette er dog lettere sagt end gjort, da det er lettere at fortælle hvad en person skal gøre for at få ONS, frem for at gøre det selv. De råd som står angivet i bogen, tager tid at lære.   Sagen er verden vrimler med kvinder som udelukkende søger seriøse forhold, og som på ingen måde er interesseret i ONS (one night stands) eller lignende. Med bogen “Promiskuøs eller useriøs”, vil læseren få gode råd til hvorhenne disse promiskuøse kvinder befinder sig. Bogen kommer også med nogle råd til hvordan man muligvis kan tiltrække disse, dog er det ikke bogens hovedfokus.

Kvantitet og ikke kvalitet ved at være promiskuøs

Søger læseren en kæreste, er denne bog ikke for dig. Det eneste som bogen fokuserer på, er for den mandlige læser at finde en promiskuøs kvinde. Bogen garanterer ikke at det som man finder er af kvalitet, men derimod blot at man vil kunne finde kvinder som søger det samme som en selv. Selv om man kun søger sex, så skal man stadig være charmerende og have evner i at kunne forføre, da en kvinde stadig vil have en høj standard til mændene, også selv om det blot omhandler sjov for en aften. Sagen er nemlig, at jo flere partnere man har haft i sit liv, jo mere kræsen bliver man vedrørende hvem som man vælger at være sammen med. Dette gælder både mænd og kvinder.

Der er intet fyldestgørende ved at have mange one night stands. Alle undersøgelser viser at parforhold er med til at udvikle personer og gøre dem mere modne og “voksne”, hvorimod one night stands blot holder personer tilbage fra at opleve noget meningsfuldt og modent. Folk som vænner sig til den promiskuøse livsstil, ender i mange tilfælde med ikke at få en kæreste eller overhovedet kan være i stand til at have en kæreste, uden at “komme til” at vende tilbage til sin tidligere promiskuøse livsstil.

Scor.dk – mødested til de promiskuøse – reklame

Scor.dk er muligvis Danmarks største online portal til sexdating. Swingere bruger blandt andet portalen til at finde sexpartnere samt at aftale mødesteder med andre til hvorhenne de skal have sex. Det er dog ikke for alle, da det handler om “kolde” knald uden at ens følelser er involverede. Men hvis man bare gerne vil have sex uden de øvrige forpligtelser, så er det relativt let at finde et match på denne datingportal. Du kan tilmelde dig her.

Skriv et svar