You are currently viewing Pas på dit sexlegetøj

Pas på dit sexlegetøj

Ens sexlegetøj bliver hurtig ulækkert, hvis man ikke sørger for at vedligeholde det gennem grundig rengøring. Man har slet ikke lyst til at bruge et stykke sexlegetøj igen hvis man har glemt at rengøre det siden sidste samleje. Det er et kæmpe turn-off for især partneren, at se på et stykke legetøj som både lugter og er fedtet med ”ukendte” pletter på fra sidste samleje. Især hvis man er sammen med en ny person for første gang. Her kan det godt være at partneren skifter mening om at gå i seng med en i dette tilfælde, da partneren vil associere renligheden af ens sexlegetøj med hvor renlig man selv er når det kommer til stykket. Dette er ærgerligt især hvis legetøjet har været dyrt at købe, da det sandsynligvis vil blive smidt ud da man slet ikke har lyst til at bruge et stykke sexlegetøj igen når man først har set det være beskidt og ulækkert.

Rengør dit sexlegetøj lige efter brug

Den bedste måde at vedligeholde sit sexlegetøj på, er ved at rengøre det lige efter brug. På den måde undgår man at væskerne når at sætte sig på legetøjet samt minimerer risikoen for bakterie-spredning. Med dette rette rengøringsmiddel kan sexlegetøjet holde i lang tid og stadig fremstå som nyt.   Jeg har hørt om et enkelt tilfælde hvor en pige fik en kønssygdom fra sin roomie, da hun havde ”lånt” et sexlegetøj af veninden uden af at spørge om lov. Det viste sig så at veninden havde en kønssygdom og at hun ikke havde rengjort sit sexlegetøj siden hun sidst brugte det. Om denne historie er sand eller falsk kan jeg dog ikke svare på, da jeg hørte historien fra en veninde. 

Rengør dit sexlegetøj med Sinful skum rengøring – reklame

Jeg foretrækker at rengøre mit sexlegetøj med anerkendte rengøringsprodukter som netop er beregnet til at rengøre sexprodukter. Derudover skal rengøringsmidlet helst bestå af skumrens, da skum er let at håndtere og fordele ligeligt på det beskidte produkt, så det let kan rengøres. Scoretips anbefaler læseren i at investere i Sinful Sexlegetøjs Skum Rengøring 160 ml da skummet er let at håndtere og giver en effektiv rensning af sexlegetøjet, hvor slutresultatet er at produktet virker som nyt. Der er ingen parfume i produktet som er en god ting, da man aldrig kan vide om sin sexpartner er allergiker. Ønsker læseren at investere i Sinful Sexlegetøjs Skum Rengøring 160 ml, så kan man klikke her.

Skriv et svar