You are currently viewing Test af sovemasker – reklame

Test af sovemasker – reklame

Sovemasker er god til to ting. Først og fremmest vil man få en god nats søvn, da sovemasker blokerer for lys i ens omgivelser. Derudover er sovemasker gode at benytte under samleje, da sex bliver mere intens så snart at synet fratages. Herved er man ikke helt i kontrol over situationen og ved aldrig hvad det næste bliver som ens partner finder på.   Sinful har været så venlig at sende mig to sovemasker som jeg skal teste. Dette er Sinful Satin Blindfold samt BonBons Blind Passion Love Mask. Disse to sovemasker vil blive sammenlignet med hinanden i to kategorier, som er Design af sovemasker og Brugbarhed af sovemasker.   

Design af sovemasker

Hvis vi starter ud med sovemasken fra Sinful, så har denne maske et enkelt design som er lidt hen imod den klassiske stil. Masken er sort og buer en smule så den bedst kan dække øjnene. Den er meget tynd og let, som gør at man helt kan glemme at have den på, når man ligger i sengen. Logoet er lille og beskedent samt er placeret helt i højre side af masken, så den ikke generer når man har den på.   Bonbons Blind Passion Love Mask har det samme lignende design, hvor masken buer for bedst at kunne dække øjnene. Men derudover er Bonbons Love Mask noget tykkere end Sinfuls maske, som gør den knap så fin efter min personlige vurdering. Derudover folder stoffet også mere og virker knap så fint, sammenlignet med Sinfuls sovemaske. Men rent visuelt er der gjort mere ud af stilen hos Bonbons Blind Passion Love Mask, da den har erotiske tekster skrevet på forsiden af masken, som kan sætte den rette stemning til et samleje.

Brugbarhed af sovemasker

Når det kommer til brugbarheden af disse to sovemasker, så er Bonbons maske lidt tykkere i design som nævnt tidligere, som gør at man også mere kan mærke den sammenlignet med Sinfuls sovemaske som er lavet af tyndere stof. Derudover giver Sinfuls sovemaske flere valgmuligheder angående hvordan brugeren foretrækker at have masken på, da den kommer med to elastikker som skal sidde rundt om hovedet, hvorimod BonBons Blind Passion Love Mask kun kommer med én elastik. Nogle vil måske foretrække masken med én elastik, men her foretrækker jo nu sinfuls maske med dobbelt elastisk snor, da man herved kan placere masken på mange flere måder sammenlignet med hvis masken kun havde én snor. Begge masker er pengene værd, når det kommer til valg af sove- eller sexmasker, men hvis jeg skal vælge mellem BonBons Blind Passion Love Mask eller Sinful Satin Blindfold, så vil det blive Sinful Satin Blindfold.

Skriv et svar