You are currently viewing Kommunikation under samleje

Kommunikation under samleje

Det er meget forskelligt fra den ene person til den næste, om man foretrækker verbal kommunikation under samleje eller ej. Nogle kan eksempelvis godt lide at blive talt ”beskidt” til under samleje, mens andre synes at stemningen bliver ødelagt ved for meget verbal kommunikation. Man kan sagtens kommunikere sine ønsker ved brug af non-verbal kommunikation, især hvis man dyrker samleje med en fast partner.   Om man kan lide at tale eller ej, så er det stadig vigtigt at kommunikere med sin partner under samlejet, da det ellers risikerer at blive dårlig sex. Den umodne holdning vil være at give partneren skylden for den dårlige seksuelle oplevelse, fremfor at forbedre sin kommunikation med partneren under samleje.      

5 ord til din kommunikation under samleje

Selv om man ikke bryder som om verbal kommunikation under samleje, så er der dog stadig fem simple ord, som parret altid skal inkludere under samleje, og det er “hurtigere”, “langsommere”, “hårdere”, “blidere” og “stop”. Gør ALDRIG den fejl i at spørge partneren om dit foretagende på partneren  føles godt, da de fleste mennesker vil lyve under samleje. Så er det derfor bedre at benytte de fem ord som nævnt tidligere, da de vejleder partneren til der hvor det skal føles godt. Udover at inkludere disse fem ord til jeres kommunikation under samleje, så skal i selvfølgelig også lære hinandens nonverbale kropssprog at kende, da dette forhindrer samlejet i at være kikset! Der er intet mere akavet end hvis man ”slås” med sin partner om hvilken stilling som i skal være i, fordi at parret mistolker den non-verbale kommunikation.  

Blind fold maske til kommunikation under samleje – reklame

Hvis et kærestepar virkelig har problemer med non-verbal kommunikere med hinanden under samleje, så anbefales det at kæresteparret inkluderer et blind fold fra sinful når de har sex. En god måde at blive bedre til at kommunikere på under samleje, er ved at fratage synssansen hos partneren med et blindfold, da man herved er tvunget til at guide den blinde part til den position som man ønsker at partneren skal være i.   I starten vil man opleve at man ofte vil give den ”blinde” part ordrer, men jo mere erfaren at kæresteparret bliver med at benytte et blind fold, jo mere vil de benytte non-verbale signaler, da man herved stille og roligt vil ”guide” den blinde part rundt i soveværelset. Her skal man dog stadig huske de fem ord. Til læseren som gerne vil eksperimentere med brug af et blind fold under samleje, anbefaler jeg kun Bijoux Shhh satin blindfold, da dette blind fold ser sexet ud på partneren og derudover er blindfoldet utroligt blødt at have på.   

Skriv et svar