You are currently viewing Pas på din partners krop

Pas på din partners krop

En persons smertegrænse kan variere meget fra den ene person til den næste. Og dette gælder også ens tendenser til at få blå mærker på kroppen mm. Derfor skal ens første prioritet være at passe på sin partners krop, så der eksempelvis ikke kommer til at ske ”uheld” i soveværelset. Det vil ikke virke særligt professionelt eksempelvis at komme på arbejde med blå mærker om håndleddene, så kollegaerne hurtigt kan gætte hvad der har forårsaget disse blå mærker. Skulle uheld som disse ske, er der en stor risiko for at legetøjet ikke længere vil blive brugt under samleje. Derfor sørg altid for at tage ”små skridt” i soveværelset, når man ikke er særlig bekendt med sin partners krop, da det er vigtigt at ens personlige- og fysiske grænser ikke bliver overskredet når man har samleje.

Tag dig god tid med din partners krop

Lad være med at starte ud med det ”tunge skyts” når det kommer til at hive sexlegetøjet op af hvorhenne du nu gemmer det i din bolig. I stedet skal man tage sig god tid med sin partners krop, ved at lære den at kende via forspil og samleje uden ”tilbehør”, inden man foreslår at tilføje nye elementer til soveværelset. Vær ikke bange for at spørge ind til din partners præferencer når det kommer til samleje eller følsomhed. Sex skal altid være en god oplevelse, og det bliver det ikke ved at overskride partnerens smertegrænser, også selv om det ikke er med vilje. Sørg derfor altid for partnerens accept, når man har samleje, og dette gælder især ved nye tiltag som der tidligere ikke har været inkluderet i samlejet. Du ønsker ikke at være den person som kommer til at overskride partnerens grænser, så partneren føler sig misbrugt.  

Baseks plys håndjern til din partners krop – reklame

Baseks plys håndjern fra Sinful er skabt til parret som godt kunne tænke sig at inkludere håndjern til sengelegene, men som dog ønsker et par som giver ekstra beskyttelse til huden og håndleddene.   Er man ikke helt klar over partnerens kropsfølsomhed, eksempelvis når det angår at få blå mærker omkring håndeddene, så anbefales det at starte ud med bløde håndjern. Baseks plys håndjern fra Sinful, er det perfekte sæt at benytte ved følsomme håndled, da sættet er omdækket af plys, som gør dem særligt bløde at have på af bæreren. Man kan vælge mellem en rød eller lyserød variant af sættet, hvor jeg anbefaler den røde variant, da den er knap så fimset og udstråler intimitet. Men husk stadig på at det er håndjern at du har med at gøre, så har din partner tendens til at få blå mærker, så sørg for at håndjernene sidder ekstra løse, da det er stramheden som kan give blå mærker. Baseks plys håndjern kan fås i farverne rød, sort og pink hos sinful.  Læs mere om baseks plys håndjern fra Sinful ved at klikke her.

 

Skriv et svar