You are currently viewing Binde lege med kæresten

Binde lege med kæresten

De læsere som på nuværende tidspunkt befinder sig i et trygt langtidsforhold, har brug for at have binde lege med kæresten før eller senere.. For meget tryghed i parforholdet kan nemlig have seriøse konsekvenser for parrets sexliv. At have binde lege med kæresten, kan dog muligvis være det ”pift” som skal til for at genskabe spændingen i soveværelset eller hvorhenne parret nu finder på at have binde lege. Sagen er at for trygge forhold reducerer nemlig den seksuelle spænding hos parret, så derfor har parret brug for at introducere et element i deres sexliv som øger spændingen i soveværelset, hvor binde lege med kæresten vil være et godt bud på dette manglende element.
Før man overhovedet introducerer bondage reb til soveværelset, så skal man først sætte sig ind i den rette måde at anvende rebet på, for at minimere uheld i soveværelset. Eksempelvis skal man lære at binde de rette knuder, så det føles behageligt for sin partner og så knuderne også let kan bindes op igen, uden at man behøver at bruge en saks og herved ødelægge produktet.

Binde lege skal aftales på forhånd

At binde en op, er ikke noget man bare lige gør uden videre, medmindre man har aftalt det med kæresten på forhånd. Binde lege er en akt som der altid skal gives samtykke til med sin partner, da mange mennesker vil finde det grænseoverskridende at blive bundet op, da man herved gør sig forsvarsløs, i tilfælde af at der skulle ske noget. Af netop denne årsag, vil binde lege være det perfekte element at introducere til kæresten, for at skabe lidt utryghed i soveværelset, som herved kan genskabe spændingen i parrets sexliv. Men inden man introducerer binde lege til sin kæreste, så skal man have aftalt ”spillereglerne” på forhånd med kæresten, for at sikre at oplevelsen bliver god for begge af de involverede parter.

Binde lege med Obaie Bondage Reb 10 m fra sinful – reklame

Der findes mange forskellige typer og længder af bindereb på markedet, hvor jeg har valgt at investere i Obaie Bondage Reb 10 m fra Sinful, som jeg blev positiv overrasket over. For det første er rebet godt til nybegynderen, da rebet er dejligt blødt, så man ikke behøver at bekymre sig om risikoen for slidmærker eller lignende hos partneren som bindes. Derudover burde man ikke løbe tør for reb, da rebet er hele 10 meter langt. Faktisk er rebet så langt, at man kan binde sin partner til sengen som både kommer rundt om benene og armene, uden at man løber tør for reb. Bondage rebet er lavet af nylon og har en flot sort farve som er en smule mat. Jeg kan kun anbefale Obaie Bondage Reb 10 m fra Sinful.

Skriv et svar