You are currently viewing Venindeaften eller jagtsæson

Venindeaften eller jagtsæson

Den mandlige læser har vel oplevet dette hundredvis af gange. Du er i byen med gutterne og kommer forbi en gruppe af piger som har en venindeaften mens hygger sig på en bar eller café. Det er svært for dig at vurdere hvilken af pigerne som er den flotteste, da de alle ser godt ud. Du kunne godt tænke dig at lære pigeflokken bedre at kende, men på samme tid ønsker du ikke at være ”stodderen” som sætter en dæmper på deres aften, i tilfælde af at de ikke er åbne for at møde nye mennesker. Men er det nu også blot en venindeaften, eller har nogle af pigerne alternative motiver til at være ude en lørdag aften som, gør at der er åbent for jagtsæson! I denne artikel vil der kigges nærmere på de sociale tegn som viser at det er en venindeaften samt tegn på at det er jagtsæson for mændene.

Tegn på at det er en venindeaften

Hvis man bare har en smule forståelse for at observere sine omgivelser, burde man være i stand til at se om pigeflokken har en rigtiug venindeaften, eller om de derimod søger opmærksomhed fra det modsatte køn. Er pigerne eksempelvis ”opslugt” i samtale med hinanden, er det et tegn på at det er en venindeaften. Er pigernes kropssprog rettet mod hinanden, så pigerne giver hinanden den fulde opmærksomhed, er det også tegn på en pige aften. Er det ”hønsesnak” som pigerne har, såsom at tale om kærester fyre og hvilken ”størrelse” som mændene har, ja så er det sandsynligvis en venindeaften. Grunden til at nogle piger godt kan lide at have venindeaften i byen, er at de stadig godt kan lide at blive bekræftet af det modsatte køn, men det er ikke ensbetydende med at de ønsker at blive forstyrret af dem.   

Tegn på at det er jagtsæson tid

Når det er jagtsæson, er det slang for at kvinderne er åbne for at blive forstyrret af det modsatte køn, da de måske er ledige og ønsker at møde en sød fyr som de kan finde sammen med. Eller måske er det bare lidt sjov for en aften, hvem ved? Tydelige tegn på at pigerne er åbne for at blive forstyrret, er eksempelvis hvis de kører meningsløse samtaler som er uinteressante for pigerne, mens deres fokus er rettet mod deres omgivelser, fremfor veninderne som de sidder med. Et godt trick er at være opmærksom på hvorhenne fødderne peger, da man ubevidst har tendens til at pege sin fødder mod det man finder mest interessant. Så hvis en kvinde taler med en anden fyr, men har ens fødder rettet mod dig, kan det meget vel betyde at hun egentligt er meget interesseret i at du kommer og forstyrrer deres samtale.

Få det meste ud af dit udseende med Truestory – reklame

For bedre at kunne tiltrække sit kvindelige ”bytte”, når det er jagtsæson tid, anbefales det at få det maksimale ud af sit udseende. Der findes mange simple metoder til at kunne få tildelt ekstra points i lækkerheds-skalaen, hvis man blot har forståelse for stil og mode. Desværre er det de færreste mennesker som benytter deres fulde potentiale, når det omhandler ens udseende, som også gælder forfatteren. Jeg vil dog anbefale at man som minimum én gang i sit liv, prøver at få en ansigtsbehandling, hvor Helle Thorup (Århus) kan anbefales. Befinder man sig derimod i København, anbefales Ansigtsbehandling hos Ni’mat. Dog kan en ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue i Kolding også anbefales.

Skriv et svar