You are currently viewing Uskyldige smæk til den uskyldige

Uskyldige smæk til den uskyldige

At give sin partner smæk, er en ganske uskyldig og naturlig handling når man er i et parforhold. Det kan være tegn på affektion til sin partner, men smæk kan også være relateret til en seksuel handling som har til formål at give sin partner seksuel ophidselse som en del af parrets forspil.    Nogle par foretrækker blot at bruge en flad hånd til at give sin partner smæk med.  Men for de personer som kan lide variation i deres parforhold, vil det være en god idé blandt andet at investere i en pisk, så parret kan variere deres smæk ved enten at give sin partner svirp med pisk eller smæk med sin hånd. Men der kan hurtigt opstå  frustrationer, hvis parret ikke har samme seksuelle erfaring, eksempelvis hvis den ene slet ikke benytter sig af sexlegetøj såsom en pisk, mens den anden part knap nok kan gennemføre et samleje uden at benytte sexlegetøj.     

En uskyldig pisk til uskyldige smæk

Det kan føles meget grænseoverskridende for den seksuelt uerfarne person, hvis den pågældendes partner forsøger at introducere en pisk til deres samleje. Dette gælder især hvis den seksuelt uerfarne person aldrig har prøvet et sexlegetøj før. Pisken er nemlig et af de redskaber som kan virke meget skræmmende  for ”nybegynderen”, da pisken oprindelig var skabt til at være et tortur-redskab. Sandheden er dog at en pisk som er beregnet til parforholdet, har en yderst lav smertegrænse og hvor de fleste slet ikke giver synlighed på huden efter brug, sammenlignet med smæk som er forskyldt med partnerens bare hånd, da dette som regel efterlader en rød bagdel. Men dette gør ingen forskel for den uerfarne, da den generelle pisk til sexlege, stadig ser voldsom og skadelig ud for personen som ikke ved bedre. Derfor anbefales det at starte ud med en pisk som ser lille og harmløs ud, hvis man ønsker at benytte en pisk med en uerfaren partner.      

Smæk med Deluxe Flogger fra Sinful – reklame

Har man en uerfaren partner, og er man opsat på at introducere pisk til samlejet, anbefales det at investere i en ”33cm Deluxe Flogger” fra sinful. Den er yderst nem at håndtere og styre, og kan endda bruges mens man har samleje, da snerterne er meget korte og derved lette at placere på partneren.   Det første man lægger mærke til ved denne pisk, er dens lille størrelse samt elegante design med et gennemsigtige skaft, hvor der for enden samt i toppen af skaftet er placeret et lille sølv-objekt som ser ganske stilfuldt ud.   Da snerterne kun udgør 12 cm samt er ganske tynde, virker disse harmløse at få svirpet mod kroppen.  ”33cm Deluxe Flogger” fra sinful er den perfekte ”nybegynder” pisk at introducere til parforholdet, da den virker så uskyldig og harmløs.

 

Skriv et svar