You are currently viewing Tegn på at du er en Golddigger

Tegn på at du er en Golddigger

Golddigger er et engelsk slang for en lykkejæger, der går efter en partner som er rig, så man herved kan sikre ens egen fremtid ved at benytte en andens ressourcer. Denne definition er dog noget forældet, da den primært er rettet mod det kvindelige køn. Sagen er dog at der også findes mandlige golddiggere.   De fleste mennesker som er golddiggere er ikke selv bevidste om at være en golddigger, også selv om de egentligt udviser tydelige tegn på at være det. Denne artikel vil fokusere på tankemønstre som en mandlig og en kvindelig golddigger kan have. Har man et eller to af disse tankemønstre, så er det ikke ensbetydende med at man med sikkerhed er en golddigger, men derimod blot at man besidder tankemønstre som en golddigger også har.

Tegn på at du er en kvindelig Golddigger

Hvis du bliver sur over at blive kaldt en golddigger, ja så er der faktisk en god sandsynlighed for at du besidder golddigger karaktertræk, da det netop er en golddigger som bliver fornærmet over at blive kaldt for en golddigger. Er du en stor fan af Disneyfilm og drømmer du om at blive ”reddet” af ”prinsen på den hvide hest”, ja så er dette også et ønske som mange golddiigere har. Et af de meget tydelige tegn på at man er en golddigger, er når man omtaler det modsatte køn ud fra den pågældendes jobtitel eller den indkomst som den pågældende har, istedet for at nævne hvad personen hedder samt hvilke personlighedstræk som den pågældende har. Du kan godt finde ud af at forsørge dig selv når det omhandler ting som ikke koster særlig meget, men når du eksempelvis finder den dyre kjole til over 10.000 kr, spørger du derimod din kæreste om han kan ”sponsorere” den for dig fremfor at du selv bare købte den. Ønsker læseren at se et ÆGTE eksempel på en golddigger, så anbefales det at se denne episode fra HoomanTV fra youtube.     

Tegn på at du er en mandlig Golddigger

Hvis man tror at kvindelige golddiggere er mere udspekulerede end den mandlige, så kan man godt tro om igen. Generelt set skal man frygte den mandlige golddigger mere end den kvindelige, da den mandlige golddigger er meget bevidst om hvilke unoder som han laver hvorimod mange kvinder faktisk er ubevidste om deres golddigger tendenser, da det ligger naturligt hos kvinder at søge manden med flest ressourcer.   Derudover har den mandlige golddigger tendens til at udnytte alle omkring sig, hvor kvinden derimod ”kun” går efter en rig ægtemand. Denne mandlige golddigger betragter mennesker som ”redskaber” til at opnå ens egne mål. Måske har den mandlige golddigger en ven som er chauffør, så vennen  kan være hans ”personlige” chauffør. Måske har han en anden ven som han kun hænger ud med om sommeren, da hans forældre har et lækkert sommerhus i Frankrig osv.   Typisk er den mandlige golddigger meget skarpt klædt og har meget gode sociale egenskaber, så han derved drager folk til sig. Ønsker læseren at se et eksempel på en mandlig golddigger, så se denne video fra HoomanTV som er på youtube.

Find en god partner med Truestory – reklame

Har læseren haft dårlige erfaringer med en golddigger i et tidligere forhold, så anbefaler scoretips at man stopper med at bruge mange penge på en potentiel partner. Istedet invitér en potentiel partner ud til en billig oplevelse som Truestory  har et stort udvalg ud fra. En middag på madklubben er den sikre vinder da maden og servicen er god og koster kun 500 kr for et gavekort. Restaurantkæden har over 30 restauranter fordelt rundt i landet så der er nok at vælge fra.

 

 

Skriv et svar