You are currently viewing Sådan bliver livet efter Covid 19

Sådan bliver livet efter Covid 19

I løbet af 2021 burde den danske regering forhåbentligt være i fuld gang med at vaccinere den danske befolkning, nu da flere vacciner til Covid19 allerede er blevet skabt. Spørgsmålet er så, hvad der nu vil ske? Den danske befolkning er trætte af at gå med maske og at skulle holde afstand fra hinanden samt at blive podet i næsen hvert tredje døgn, da man ellers ikke kan få lov til at tage i træningscenter, på restaurant mm.   Derimod længes befolkningen efter en tid hvor man igen kan komme hinanden nær og hvor man ikke længere behøver at lade sig begrænse over antallet af mennesker som man socialiserer sig med i frygt for at blive smittet med Covid 19.

Befolkningen bliver promiskuøs efter Covid 19

Så snart at nattelivet åbner op igen, kommer nattelivet til at “eksplodere”! Scoretips.dk “spår” at bar- og diskoteks-gæsterne vil gå “all-in” både når det omhandler indtagelsen af alkohol, men også vedrørende at score, så “festen” ikke stopper på diskoteket.   Nu da man endelig kan komme hinanden nær igen, vil natte-gæsterne sandsynligvis ikke holde sig tilbage, så snart at de har fået lidt alkohol. Derimod vil der blive rørt mere på hinanden end man førhen plejede at gøre.   Post-Covid19 vil blive en tid med hook-ups som man aldrig før har oplevet, men det vil også blive en tid med (endnu) mere utroskab!

Sinful giver beskyttelse efter covid 19 – reklame

Scoretips.dk anbefaler at man tænker en ekstra gang over den (eller dem) man vælger at involvere sig seksuelt med, da der sandsynligvis vil komme et “boom” af kønssygdomme til denne tid. Undersøgelser viser også at Danskerne faktisk er det folkefærd som er de absolut dårligste i hele Norden, når det kommer til at benytte kondom (unge danskere, 2018). Og vi vil kun blive endnu dårligere så snart at Danmark er åbnet op igen. Grunden til at mange mænd ikke bryder sig om kondomer, skyldes blandt andet at de nedsætter følelsen af samlejet. Men dette gælder kun hvis man køber standard kondomerne som man kan købe i alle dagligvare butikker. Heldigvis kender scoretips.dk til kondomer, som faktisk kan gøre samlejet bedre og længere og maksimere ens klimaks. Dette er Durex Performa Bedøvende Kondomer  fra Sinful som kraftigt anbefales.

Skriv et svar