You are currently viewing Et godt førstehåndsindtryk

Et godt førstehåndsindtryk

Ét personlighedstræk som alle casanova typer har tilfælles, er deres evner til at efterlade stærke førstehåndsindtryk hos det modsatte køn. Vi er vel alle bekendt med en eller to personer, som ikke nødvendigvis er meget fysisk attraktive, men som har en sværm af kvindelige  ”følgere”, mens han selv ikke virker til at gøre en særlig stor indsats for at skabe denne opmærksomhed til sig. Nogle personer er bedre end andre, når det vedrører at skabe et godt førstehåndsindtryk, heldigvis er det noget som alle kan lære. Dog er det lettere at gøre hvis man følger gode sociale retningslinjer, hvor nogle vil blive beskrevet i denne artikel.      

Et godt førstehåndsindtryk med god stil

Det anbefales at man har en stil som også ”matcher” ens personlighed, da man herved vil sende et overensstemmende signal til sine omgivelser om hvem man er som person. Har man eksempelvis excentriske træk, jamen så er det skam helt okay at have en anderledes frisure eller tøjstil, som skiller sig meget ud fra normen. På den måde kan man også være sikker på at tiltrække de elementer som matcher til ens personlighed. Er man eksempelvis en ”computernørd”, men kører en stil som en ”Badboy”, så vil de personer som man tiltrækker, hurtigt afvise en, da man ikke er den person som man troede. Derfor sørg for at have et udseende som matcher din personlighed. Jeg kan ikke garantere at du vil trække piger ved at have en stil som matcher din personlighed, men dit sociale liv vil sandsynligvis blive lettere at håndtere.

Et godt førstehåndsindtryk med rene tænder – reklame

Ét element som man SKAL have styr på for at kunne give et godt førstehåndsindtryk af sig selv, er sine tænder. De fleste mennesker kan ikke omgås folk socialt som har rådne eller tilsyrede tænder da det simpelthen er for ulækkert at se på. Ens tænder er en vigtig sundhedsindikator på det ubevidste plan når det kommer til at vurdere andres helbred, men ironisk nok er folk alt for dårlige til at passe på sine tænder i disse tider. Som regel er det når man kommer i 30erne, at man fortryder ikke at have passet på sine tænder, da det er her at tandlægeregningerne bliver dyre, da tandlægerne forsøger at redde ens tænder.

Scoretips.dk anbefaler læseren at investere i en elektrisk tandbørste fra Tony Aps. El-tandbørsten er produceret af danske iværksættere og er af mere  eller mindre samme kvalitet som nogle af de dyreste el-tandbørster på markedet. Men prisen er yderst mere fordelagtig for kunden og derudover tilbyder virksomheden fri fragt og 5 års garanti. Gør dig selv en tjeneste og tjek produktet ud ved at klikke på følgende link.

 

Skriv et svar