You are currently viewing Den falske kløen

Den falske kløen

Det er ganske normalt at have nervøse trækninger, hvis man står i nærheden af en- eller er i dialog med en som man er tiltrukket af. En af de sjovere nervøse trækninger er eksempelvis den falske kløen. Den falske kløen forekommer når man pludselig begynder at klø sig på kroppen – typisk på skulderdelen eller hals området – mens man har fokus på personen som man er tiltrukket af. Dog kan det også være på ryggen eller andre steder som kan virke mærkeligt at klø sig, mens man er i dialog med en person.   I mange tilfælde er man slet ikke klar over at man klør sig, mens man er i selskab med en som man finder attraktiv.
Det er først når man ikke længere  fokuserer på personen man finder attraktiv, at det holder op med at ”klø” på kroppen. 

Mænd og kvinder med den falske kløen        

Sjovt nok kan der være stor forskel på kønnene når det vedrører hvordan de reagerer på den falske kløen! Hos kvinden er det ofte langsomme og kontrollerede bevægelser som hun foretager sig, også selv om hun ikke selv er bevidst på sine bevægelser. I nogle tilfælde kan disse bevægelser faktisk virke forførende, da de kan have tendens til at udstråle feminin energi. Den falske kløen hos mændene er dog alt andet end forførende at observere. Ofte er disse bevægelser hurtige og ukontrollerede hos hankønnet som virker kaotiske fremfor charmerende. Skaberen bag scoretips har selv haft en kammerat som havde udfordringer med den falske kløen da han havde tendens til at klø sig på ryggen når han talte med damerne i byen. Dette stoppede dog hurtigt efter at vi gjorde ham opmærksom på denne dårlige vane.

Stop den falske kløen med massage – reklame

Den falske kløen kan blandt andet opstå ved at have en stor ophobning af energi i kroppen som man ikke får frigjort. Derfor anbefaler scoretips en god omgang massage hvis man har problemer med nervøse trækninger når man er i dialog med andre. Det er dog vigtigt at det skal være en fuld kropsmassage, for at få arbejdet alt stressen ud af kroppen. Wellness massage hos Helle Thorup, er et godt valg hvis man befinder sig i Midtjylland. Befinder man si g i København, så vælg en fuldkropsmassage hos Butter me up hos Complete Me. Er man i Nordjylland, så tag en kropsbehandling hos House of Wellnes.    

 

 

Skriv et svar