You are currently viewing Er du en Simp

Er du en Simp

Ordet simp er oprindeligt en forkortelse af at være en simpletion, som betyder at man er dum eller naiv. Dog har ordet fået en helt ny mening i disse moderne tider. Simp benyttes ofte i datingverdenen til at beskrive en mand som lader sig udnytte- eller hurtigt giver efter til det modsatte køn. Denne underdanighed er noget værrer end hvad en niceguy udviser. Ordet bruges som regel af mænd som et skældsord til at håne andre mænd, som muligvis lader kvinden komme i første række og sig selv i anden række. Det er dog kun ”små mænd” som håner andre mænd, da store mænd lærer fra sig og kun ønsker det bedste for andre. Det er dog altid godt at have selvindsigt og herved have forståelse for ens gode og dårlige karaktertræk.   

Tegn på at du er en Simp

Det er ikke godt at være en simp. Er læseren en simp, skal den pågældende gøre alt for at ændre sig, eksempelvis via selvhjælps kurser, så man kan få indsigt i sine destruktive karaktertræk. For at give læseren en dybere forståelse for hvad en simp er, vil der derfor gives eksempler på karaktertræk som en simp besidder. Den første indikator på at læseren kan være en simp, er hvis man aldrig lader sine egne behov komme i første række. En simp er heller ikke god til at tænke for sig selv, som herved gør at den pågældende er let at manipulere med. En simp lader sig ofte udnytte økonomisk af andre, uden at den pågældende nødvendigvis har lyst til at hjælpe. En simp tør ikke at markere sig ved at sige nej, men accepterer blot andres anmodninger, eksempelvis ved altid at tage overarbejde, da han ikke tør at sige nej til chefen mm. En simp bliver venner med det modsattee køn, fremfor at risikere at blive afvist ved at visee sine sande intentioner.

Tag på non simp oplevelser med Truestory – reklame

En måde at få implementeret flere maskuline værdier i sig, vil være at tage på oplevelser som bringer ”manden” frem i dig. Dette vil være oplevelser som giver et et adrenalin-boost hos den deltagende og hvor man også krydser sin comfortzone. Hvis man ikke har prøvet det før, så anbefaler scoretips at tage til pistolskydning hos Gunsport (KBH). Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub kan også anbefales. Befinder man sig i nærheden af Kolding, kan et Solospring hos Kolding Faldskærmsklub stærkt anbefales. Alle disse tre oplevelser burde få adrenalinen til at pumpe, hvis man ikke har prøvet oplevelserne før.

Skriv et svar