You are currently viewing Er du sommerklar

Er du sommerklar

Sørg for at være sommerklar. Sommeren er over Danmark og vi har været nogenlunde heldige med det danske sommervejr. Ihvertfald er der masser af solskinsvejr, som gør at danskerne har taget sommertøjet på og nyder solen. Det er typisk også i denne tid at der kigges meget efter det modsatte køn. Ifølge ”eksperter” er det lyset og varmen som giver os ekstra energi og overskud til sex og kærlighed. Dog vil jeg mene at det også har at gøre med den mindre beklædning, som gør en begejstret, da man vil få et godt indtryk af kropsbygningen hos det modsatte køn, som man ellers ikke kan om vinteren. Mændene viser stolte deres muskuløse kroppe frem, som de har arbejdet på hele vinteren, mens mens kvinderne ”blotter” deres feminine former til omverdenen. Kvinden på billedet ovenfor er tydeligvis ikke et fotografi som er taget i Danmark, men hun er absolut sommerklar. Kan du sige det samme? Er du sommerklar ?

Gør en indsats for at blive sommerklar

Hvis man tror at nogle mennesker blot er født med flotte sommerkroppe, mens andre ikke er,  så kan man tro om igen. Der trænes hårdt i træningscentrene før at de pågældende vil få et flot resultat som de efterfølgende kan være tilfredse med og med stolthed kan vise frem blandt andre glade sommerfolk. Mændene bruger typisk vinterperioden på at bulke (optage kalorier), hvorefter det omdannes til muskelmasse gennem en hård træningsplan, så det passer med at de når at blive sommerklar.

Udover at have en veltrænet krop, så skal man dog også sørge for at have en flot frisure som passer til sin ansigtsform og det vil også hjælpe med nogle passende solbriller som bidrager til ens personlige stil. Desuden skal man også have styr på sin kropsbehåring, da  dette absolut kan have en stor betydning for hvor attraktiv man anses for at være. Det hjælper ikke at have en muskuløs krop, hvis man på samme tid har så meget kropsbehåring, at man ligefrem har en ”pels”. Heldigvis er der lette metoder som man kan foretage, for at få en dejlig blød krop og på samme tid få fjernet de uønskede hår.

Bliv sommerklar med Waxday – reklame

Har man problemer med at holde sin kropsbehåring nede, så anbefaler scoretips læseren i at investere i et startsæt fra Waxday. Startsættet giver en effektiv hårfjerning som også er mild mod ens hud. Man behøver ikke at frygte en allergisk reaktion, da Waxday hverken har farvestoffer eller parfume. Waxday startsættet er skræddersyet til ham eller hende som har brug for lidt ekstra hjælp til at holde sin kropsbehåring nede.    

 

Skriv et svar