You are currently viewing Er James Bond værd at beundre

Er James Bond værd at beundre

James bond er et af de ikoner som beundres af en stor del af den mandlige befolkning i den vestlige verden  og begæres af mange kvinder  af gode grunde. Han er yderst intelligent da han tilsyneladende næsten ved alt om alt. Yderst selvsikker da han ikke er bange for at se døden i øjnene gang på gang. Talentfuld da der tilsyneladende næsten ikke er noget som han ikke kan finde ud af. Det han beundres mest for af mændene er hans evner til at forføre kvinder da han er en rigtig charmør som aldrig løber tør for kække bemærkninger. Men er James Bond nu også et godt ikon til at beundre ?

James Bond udviser tydelige tegn på sociopati

Har man blot en smule forståelse for psykologi, burde man kunne spotte tydelige tegn på sociopati hos James Bond. Det største tegn på sociopati vil være hans tydelige manglende empati, da han ikke er i stand til at udvikle følelser for andre. Han er som udgangspunkt ligeglad med de kvinder han forfører, da han blot betragter kvinder som præmier som der skal vindes. Efter han har ”vundet”,  smider han efterfølgende præmien væk, da det er forførelsesprocessen som James Bond elsker og ikke kvinden.   James Bond har heller ikke venner, da han behandler andre dårligt, hvis han ikke kan ”bruge” dem til noget. Den eneste som kunne virke som at være en ven, måtte være den amerikanske agent Felix, men han er i virkeligheden blot en forretningsforbindelse.   I Bonds fritid, kan han godt lide at gå på Casino. Dette er dog ikke for at opnå økonomisk gevinst, men nærmere for at vinde over andre i kortspil, da det giver ham følelsen af at være overlegen. Det eneste som Bond virkelig elsker er at VINDE ligesom sociopater.      

Lad være at beundre James Bond

Lad være med at beundre en mand som ingen svagheder har. For det første giver det en et urealistisk synspunkt på hvad man ”burde” være i stand til at kunne, som kan udvikle sig til selvhad.  Derudover vil man uden tvivl få et forskruet syn på det modsatte køn, og tror at det er ”sejt” at være en hensynsløs skiderik. Mange udvikler også en falsk overflade i sin personlighed, hvor det helst skal virke som om at den pågældende har styr på sit liv, selv om det modsatte som regel er tilfældet. Så hellere se op til Sonny Crockett fra Miami Vice, som den næstkommende artikel vil forklare.

Tag på Adrenalinoplevelser med Truestory – reklame

Hvis læseren ønsker at føle sig som en rigtig mand istedet for at beundre James Bond, så tag på oplevelser som giver et adrenalin-boost. Den mest adrenalinfyldte oplevelse må være faldskærmsudspring, hvis man ikke har prøvet det før. Dette kan både opleves i Tureby, Sjælland og Herning, Midtjylland. Har man aldrig prøvet pistolskydning, så anbefales det også at prøve denne oplevelse, da pistolskydning hos Gunsport absolut fremmer adrenalinen i kroppen.

 

Skriv et svar