You are currently viewing Pas på dine tænder

Pas på dine tænder

Tænker du nogensinde over hvad konsekvenserne er ved at få ødelagt ens tænder og tandkød? Når først ens tænder er ødelagte, så er skaden sket. Selv ikke engang de bedste tandlæger i verden, vil kunne redde ens tænder. Så er der ikke andet at gøre, end at bruge tusindvis af kroner på tand-erstatninger og rodbehandlinger. Man kan godt afskrive omtrent 10.000 kr for blot én tand-erstatning. Jeg kan komme på en del ting som jeg hellere vil bruge mine penge på, fremfor tandlægeregninger. Udover at det er dyrt at vedligeholde ens tænder, så vil sunde tænder også have en stor betydning for ens muligheder for at score. Sunde tænder er en stor sundhedsindikator på det ubevidste plan. Selv om man er flot og muskuløs og har en charmerende personlighed, ja så vil man alligevel afvises man har grimme og usunde tænder.    

Dårlige tænder og tandkødsbetændelse

Er jeg den eneste som er blevet fortalt skrækhistorier fra veninder, om at de har fået en anden fyrs blod i munden efter at have kysset med ham? Tandkødsbetændelse er skam noget som man skal tage alvorligt, da  det blandt andet gør at man bløder ud af tandkødet, uden at man selv er klar over dette. Gør man ikke noget ved tandkødsbetændelse, vil det føre til paradentose som giver løse tænder, der før eller siden skal erstattes med nye tænder.   Den måde som man opdager tandkødsbetændelse på, er hvis man bløder meget når man børster tænder. Er dette tilfældet, så er den eneste løsning at besøge sin tandlæge.   Heldigvis er der lette tiltag som man kan gøre, for at kunne undgå tandkødsbetændelse og dårlige tænder, det kræver blot at man er villig til at investere i en god tandbørste og sørger for at børste tænder tre gange om dagen samt bruge tandtråd mindste to gange om dagen.

Pas på dine tænder med Tony Aps – reklame

En let og effektiv måde at vedligeholde sine tænder og tandkød på, vil være at bruge en elektrisk tandbørste. Scoretips anbefaler læseren at investere i en elektrisk tandbørste fra Tony Aps. De er flotte i design og har mere eller mindre de samme funktioner som nogle af de dyreste tandbørster på markedet – herunder en tandkøds-funktion, som er yderst effektiv til rengøring af kødet. Tandbørsten er meget billig og derudover får man gratis fragt og 5 års garanti. Man kan få tandbørsten i sort eller hvid, hvor jeg er den heldige ejer af begge modeller. De ser meget pæne ud ved siden af hinanden på hylden.

 

 

Skriv et svar