You are currently viewing Den svære samtale

Den svære samtale

At date er efterhånden blevet standarden når det kommer til at finde en partner. Nu om dage er det ganske normalt at finde en partner at date gennem en dating app såsom Tinder, Badoo eller lignende. Har man været så heldig at finde en partner som man har en fantastisk kemi med, kommer der som regel et tidspunkt hvor man ønsker mere end blot at date den pågældende. Men spørgsmålet er om sin partner føler det samme som en selv, eller om den pågældende foretrækker en mindre forpligtende relation til en. Det er langt fra alle mennesker som  søger et seriøst forhold, som især gælder det mandlige køn. Den svære samtale er dialogen med sin partner, hvor man fortæller hvad man føler og at man ønsker at får et forhold, hvor man aldrig kan vide om partneren ønsker det samme som en selv.

Tag den svære samtale i begyndelsen

Alt for mange personer gør den fejltagelse i at vente for længe med at tage den svære samtale med sin potentielle partner, da man frygter at blive afvist. Ironisk nok er det således at jo længere tid man venter på at tage den svære samtale med sin partner, jo større sandsynlighed er der for at partneren ikke ønsker at være i forhold med en. En ny partner vil altid være spændende i begyndelsen af forholdet, da alt er ukendt og derfor spændende at udforske. Men jo mere man lærer den pågældende at kende, jo mere hverdagsagtig bliver jeres relation til hinanden. Derfor gør dig selv en tjeneste ved at tage den svære samtale i begyndelsen af forholdet. Det anbefales at tage den svære samtale indenfor de første to måneder fra man dater den pågældende, da ens relation til sin partner stadig burde være ny og spændende på dette tidspunkt. Her kan man også vurdere om man skal fortsætte med at ses med den pågældende eller om man skal finde sig en ny partner at date da der kun skal ét match til på en dating app for at man kan ses med en ny potentiel partner.

Tag den svære samtale med Truestory – reklame

 Det anbefales at tag den svære samtale med sin partner, mens i begge befinder jer i  behagelige omgivelser. Sørg dog for at tage samtalen mens i begge er i godt humør, da man skal smede mens jernet er varmt, som man siger. Scoretips anbefaler at tage den svære samtale over middag som eksempelvis kan være en middag på Madklubben, da de serverer god mad og har en fremragende kundeservice. Ønsker man at give den helt store kærlighedserklæring til sin partner, så anbefales Social Dining på Restaurant Basso, da dette vil være en mindeværdig oplevelse.

 

 

 

Skriv et svar