You are currently viewing Pas på social breadcrumbing

Pas på social breadcrumbing

Social breadcrumbing er det nyeste slang indenfor datingverdenen. Social breadcrumbing betyder at man antyder at man er romantisk interesseret i en for at holde på den pågældendes interesse, selv om man aldrig har haft hensigten i at lade sig involvere med den pågældende person. Begrebet hentyder til at man lægger ”brødkrummer” ud til personen, hvor personen tror at det fører til noget større og bedre, men brødkrummer er det eneste som personen får! Det er vigtigt at pointere at social breadcrumbring benyttes på vidt forskellige måder hos mænd og kvinder.  

Når mænd benytter social breadcrumbing

Når mænd benytter sig af social breadcrumbing, er det for at holde på en kvinde som de allerede dyrker sex med, men som de på samme tid har ingen intentioner om at blive kærester med. Med andre ord er manden udelukkende interesseret i at have hende som en seksuel partner i en periode indtil han finder noget nyt som fanger hans interesse. Ofte sker der dog dette at kvinden ønsker noget mere permanent fra manden af, fremfor kun at være ”bollevenner”, hvorefter manden bruger breadcrumbing i forsøg for at kunne bevare hende som en ”ven med fordele”. Et eksempel på breadcrumbing kunne eksempelvis være hvis han introducerede hende til sine kammerater, som han ellers ikke har vist interesse i tidligere. Dette kan indikere at han ønsker at involvere hende mere i sit liv, som gør at det giver hende håb for fremtiden. Hvis hun har håb om fremtiden, vil det resultere i at hun er mere åben for at ”lege” med ham.  Breadcrumbing er  kun en midlertidig løsning, da kvinden før eller siden vil regne ham ud og droppe ham.

Når kvinder benytter social breadcrumbing

Når kvinder benytter social breadcrumbing, er det som regel med henblik på at blive personligt bekræftet af det modsatte køn så hendes selvværd kan stige, hvor hun absolut ingen intentioner har om  at finde sammen med disse mænd i virkeligheden. Breadcrumbingforegår som regel via dating applikationer, da kvinden kan være anonym mens hun nyder de flirtende eller søde beskeder, som de ”sultne” mænd bombarderer hende med, i håbet om at få en chance til at møde hende. Breadcrumbing foregår dog også i høj grad i nattelivet hvor fyrene bekræfter pigerne ved at give dem opmærksomhed ved at købe drinks til dem, selv om pigerne absolut har ingen intentioner om at finde sammen med disse mænd. De nyder blot at blive bekræftet.   

Tag tid til at forkæle dig selv med Truestory – reklame

Har læseren for nyligt været et offer for social breadcrumbing, anbefaler scoretips at man tager en pause fra datingverdenen, og i stedet opbygger sit selvværd gennem selvforkælelse. Go Dream tilbyder mange måder hvorpå læseren kan forkæle sig selv. Til kvinden anbefaler scoretips et professionelt yogakursus (Århus), da yoga er godt for krop og sjæl. Eller en god gennemført luksus tempelmassage (KBH), da kroppen og sindet er tæt forbundet. Får man masseret alt stressen ud af kroppen, vil det også resultere i et stressfrit sind. Manden derimod skal søge adrenalin oplevelser for at genopbygge sit selvværd, da disse oplevelser skaber kontakt til hans maskuline instinkter. Her anbefaler scoretips Indoor skydiving (KBH)  eller prøvetur i svævefly i Nordjylland. Begge af disse oplevelser vil være grænseoverskridende samt uforglemmelige og vil hurtigt få en til at glemme alt om en pige som har behandlet en dårligt.

 

 

Skriv et svar