You are currently viewing Mænd tror på magi

Mænd tror på magi

Mange mænd betragter sig selv som at være rationelle  individer med en logisk tankegang og som handler på sin fornuft når det angår de valg som de træffer i livet. Men er det nu også rigtigt når det kommer til stykket? Det tror jeg næppe. Jeg vil påstå at mænds tankegang kan være noget så irrationel til tider, som eksempelvis gælder når det omhandler at score. Faktisk så tror mænd på magi, når det omhandler at blive ”heldig”. Ja, det er rigtigt.. MAGI !   I starten vil den mandlige læser af blogindlægget sandsynligvis være uenig med denne påstand, indtil den pågældende har læst hele indlægget igennem. Så bær over med mig om min påstand og fortsæt læsningen indtil blogindlæggets afslutning. Det hele vil give mening i sidste ende.   

Magi som i den perfekte scorereplik

Et godt eksempel på magi som mange mænd praktiserer, er søgningen efter den perfekte scorereplik. Af en eller anden årsag er der mange mænd som tror at hvis man bare siger de rette ”trylleord” til det kvindelige køn, ja så vil hun falde ”pladask” for en. Hvis det ikke betragtes som det rene magi så ved jeg ikke hvad det er. Det er yderst irrationelt at tro at man kan gå hen til en pige og sige nogle få ord til hende, og så tro at hun danner romantiske følelser for en. Det handler ikke særligt meget om hvad man siger, første gang man taler med en kvinde, men derimod mere om hvilke attraktive personlighedstræk som man udviser på det pågældende tidspunkt, hvor ordene nærmere blot er for at undgå “pinlig” tavshed.  

Magi ligger i forførelsen

Hvis der endelig skulle opstå magi mellem parterne, så har det ikke særligt meget at gøre med hvad man siger, men derimod de karaktertræk man udviser i den pågældende samtale, som min bog ”scorereplikker som virker” også forklarer. Hvis for man eksempel starter en samtale med en fremmede kvinde, viser man allerede her at man har ”store klunker”, men kun hvis man gør dette i ædru tilstand og helst på et offentligt sted, hvor der er mange mennesker. Lad være med at gøre den fejl i at forsøge at starte en samtale med en kvinde hvor hun er alene og der ikke er mennesker til stede, da det er creepy som fanden.   Hvis kvinden synes man er sjov, har det meget at gøre med hvordan man kommunikerer non-verbalt samt hvordan man benytter sit toneleje når man taler, udover det man siger. Stærk øjenkontakt er også noget som viser selvsikkerhed og som kan være meget forførende, især hvis manden er i stand til at holde sit fokus i kvindens øjne og ikke kigge alle mulige andre steder på hendes krop. 

Magi kan skabes i en luftballon – reklame

Hvis jeg skulle nævne én oplevelse som kan skabe magi mellem to mennesker, så vil det være en privat tur i en luftballon. Lad dog være med at bruge oplevelsen på en kvinde du lige har mødt, da oplevelsen koster en del og er for dyr at bruge på en pige som ikke gider en i sidste ende. Derimod tilbyd oplevelsen til en pige som du allerede har datet i et stykke tid, hvor du ønsker at tage skridtet videre til at forholdet skulle blive til noget seriøst. Jeg anbefaler Go Dreams gavepakke hvor man får lov til at flyve i en privat luftballon så det kun vil være dig og din udkårne (samt navigatøren som styrer luftballonen) der er til stede. Oplevelsen er knap så romantisk når man er sammen med en hel gruppe af mennesker, hvor de alle snakker. Er læseren interesseret at vide mere om Go Dreams ”Kærlighed i luften”, så klik er.  

Skriv et svar