You are currently viewing Er du single

Er du single

Er du single eller har du en kæreste, er nok de to spørgsmål som ligger på top tre listen af hvad mænd spørger kvinder om. Der findes et ordsprog indenfor datingverdenen som lyder at kvinder er aldrig rigtig single. Det betyder at selv om man møder en pige som officielt er single, så er det ikke ensbetydende med at hun ikke har en fyr som hun af og til ses med. Det kunne også være at hun har et stort netværk af fyre, som alle gerne vil give hende sin tid og ressourcer, da de er interesseret i at være mere end blot ”venner” med hende. Men som regel starter- og ender disse mænd med at forblive i vennezonen. Det er kun i dårlige romantiske komedier at en fyr starter i vennezonen og til sidst ender sammen med pigen. Det sker næsten aldrig i den virkelige verden. Det er i hvert fald ikke værd at satse på.

Selv om hun er single, bliver det ikke let

Selv om man møder en single pige, som umiddelbart virker til at søge kærligheden ligesom en selv og som man tilsyneladende har ”kemi” med, så er det ikke ensbetydende med at hun vil være let at score.   Når pigen vurderer manden, vil hun ubevidst sammenligne ham med tidligere elskere, samt alle de andre mænd som hun har i sit sociale netværk. Før at hun overhovedet overvejer om hun skal tage det næste skridt med ham, skal man være mere interessant end dem.   Rent matematisk set, så er sandsynligheden ret lav for at dette er tilfældet. Netop derfor arbejder så mange mænd på at adskille sig fra resten af mængden, når det kommer til dating. Så selv om hun er single, bliver det altså ikke let at score hende. Der skal sættes meget ”arbejde” i forførelsesprocessen.   Det er dog ikke kun kvinder som sammenligner det modsatte køn med hinanden, det gør mænd skam også. Forskellen ligger dog i at mænd ikke har samme muligheder når det kommer til dating, sammenlignet med kvinder. Også selv om manden både er attraktiv og har økonomisk succes og derved er langt over middel, så vil han stadig ikke komme nær den opmærksomhed som en middelmådig kvinde får fra sine omgivelser.

Tag på oplevelse med den single pige med Truestory – reklame

Den absolut bedste måde som en mand kan adskille sig fra resten af mængden, vil være at tage på uforglemmelige oplevelser med den single pige som man er interesseret i. Eventyrlystne mænd er meget tiltrækkende for nogle kvinder, da de sjældent er kedelige og altid tager på nye og spændende oplevelser. I nogle tilfælde kan den eventyrlystne mand endda ”outshine” en Badboy! Scoretips anbefaler disse tre oplevelser fra Truestory til den eventyrlystne, hvor den sikre vinder er et Spaophold på Ystad Saltsjöbad som nydes i Sverige. På andenpladsen ifølge Scoretips har vi et Spaophold på Alter Meierhof i Glücksburg, Tyskland. På tredjepladsen som absolut også er et besøg værd, har vi et slotsophold i Gudme.  

Skriv et svar