You are currently viewing Har gaming taget overhånd i parforholdet

Har gaming taget overhånd i parforholdet

Boys with toys. Ligegyldigt hvor gammel en mand bliver, så vil de fleste have “legetøj” som den pågældende er mere eller mindre afhængig af! Det starter typisk ud med en “sutteklud” som barn og ender med en spillekonsol som “voksen”! Nu om dage er dette dog taget overhånd, som kan gå ud over parforholdet. Og dette er ikke godt, da gaming er et kæmpe turn-off for de fleste kvinder, medmindre de selv er computernørder. Vi lever i en verden hvor den digitale- og virtuelle verden kan virke som “vigtigere” for nogle, sammenlignet med den rigtige verden. For kvinder gælder det som regel de sociale medier, hvor der laves “lidt” for mange statusopdateringer på daglig basis. Og for manden er det hans spillekonsol, som vil være det “vigtigste” elektronik i hjemmet.

Får hans konsol mest opmærksomhed i parforholdet?

Hvis ens kæreste godt kan lide at “game” engang imellem på sin spillekonsol, så er det skam helt i orden. Bare så længe at spilleriet ikke tager overhånd. Har man en kæreste som er “gamer”, så er det skam helt normalt at der vil være dage hvor der spilles meget, især når et eftertragtet spil er udkommet. Og så vil der være perioder hvor der ikke spilles meget konsol. Der hvor forholdet er i problemer, er når konsol-spilleriet fylder det meste af hverdagene, mens han helt “glemmer” sin kæreste. Er man en professionel “gamer”, så er det nok mere end ofte, at spillekonsollen får mere opmærksomhed i parforholdet end kæresten.   Sidder han stadig i underbukser og spiller Fifa, efter at du lige er kommet ind ad døren efter en lang dag på arbejdet, ja så er det et tydeligt “rødt flag”, som partneren har brug for at adressere. Når “gamingen” har taget overhånd, er der sjældent andet man kan gøre end at “skifte ham ud” med en ny.

Feast på Frankies til parforholdet – reklame

Go Dream tilbyder tonsvis af oplevelser som er godt for parforholdet. Når det angår at få revet kæresten væk fra spille-konsollen, så anbefales det at tage på en oplevelse som fylder maven op, da vejen til mandens hjerte går gennem hans mave.   Oplevelsen som let burde få kæresten til at slukke spille-konsollen vil være at tage en Feast På Frankies. Her får gæsterne alt den pizza som de kan spise samt tilhørende drikkelse, som består af lækre cocktails eller øl-kander. Frankies er mit favorit-sted at spise pizza ved, da omgivelserne er gode og tjenerne er søde og venlige. Ønsker læseren at høre mere om dette Feast på Frankies,, så klik her.      


Skriv et svar