You are currently viewing Konkurrerer du med hans PS5 i parforholdet?

Konkurrerer du med hans PS5 i parforholdet?

“Boys with toys”! Ligegyldigt hvor gammel en mand bliver, så vil han altid have “legetøj” som han er afhængig af! Det starter typisk ud med en “sutteklud” som barn og ender med en Playstation som “voksen”!

Vi lever i en verden hvor den digitale- og virtuelle “verden” kan virke som “vigtigere” for nogle, sammenlignet med den rigtige verden. For kvinder gælder det som regel de sociale medier, hvor der laves “lidt” for mange statusopdateringer på daglig basis. Og for manden er det hans Playstation 5, som vil være det “vigtigste” elektronik i hjemmet.

Får hans Playstation mere opmærksomhed end du selv gør i parforholdet?

Hvis ens kæreste godt kan lide at “game” engang imellem på sin PS5, så er det skam helt i orden. Bare så længe at spilleriet ikke tager overhånd. Har man en kæreste som er “gamer”, så er det skam helt normalt at der vil være dage hvor der spilles meget, især når et eftertragtet spil er udkommet. Og så vil der være perioder hvor der ikke spilles meget playstation. Der hvor forholdet er i problemer, er når konsol-spilleriet fylder det meste af hverdagene, mens han helt “glemmer” sin kæreste.

Tegn på at PS5 “gaming” har taget overhånd!

Man behøver ikke at have social intelligens for at kunne spotte de “røde flag” ved en kæreste som er blevet afhængig af sin Playstation. Hvis han eksempelvis hellere vil spille PS5, fremfor at have sex, så er den helt galt. Sidder han stadig i underbukser og spiller Fifa, efter at du lige er kommet ind ad døren efter en lang dag på arbejdet, ja så er det også et tydeligt tegn på et “rødt flag”. Så er der selvfølgelig også ham som fortsætter med at sige “lige om lidt” eller “jeg skal bare lige..”, som han kan fortsætte med at sige hele dagen, indtil du kommer og slukker spillekonsollen. Når “gamingen” har taget overhånd, er der sjældent andet man kan gøre end at “skifte ham ud” med en ny.

Sluk hans Playstation og tag på Madklubben med Truestory.dk – reklame

Hvis du ønsker at have en god oplevelse med din kæreste, så han ikke vil savne sin playstation mens han er i dit selskab, så anbefaler jeg en aften på Madklubben. Med gavekortet “Middag på madklubben” har du adgang til alle madklubbens restauranter, hvor der befinder sig mere end 30 i Danmark. Madklubben er personligt en af mine favoritter, da jeg kun har haft gode oplevelser på¨deres spisesteder og cocktailbarer.

Skriv et svar