You are currently viewing Min kæreste har været mig utro

Min kæreste har været mig utro

Over halvdelen af alle mennesker i hele Danmark, har været i et forhold, hvor sin kæreste har været vedkommende utro. At være utro behøver ikke kun at omhandle samleje, da det er individuelt hvad hver person betragter som at være utro samt at være trofast. Nogle piger betragter det eksempelvis som utroskab hvis manden bruger sine penge og ressourcer på andre piger end sin nuværende kæreste, da pigerne betragter det således at han herved ikke er 100% dedikeret til sin kæreste. Så er der også dem som får dårlig samvittighed hvis de holder en anden fyr i hånden som ikke er sin kæreste.   På den modsatte side findes der også de typer som synes at det er okay at kysse med andre eller røre på andre, så længe at de ikke har sex med dem. Derfor er det vigtigt at tale med sin partner på forhånd om hvad de betragter som utroskab, for at være sikker på at man ikke kommer til at såre hinandens følelser.

Samleje er dog den seksuelle akt som de fleste mennesker associerer med at være utroskab. Cirka 50% af alle parforhold oplever utroskab før eller siden i forholdet. Man kan ikke helt tro på undersøgelser vedrørende utroskab, da de fleste mennesker har svært ved at være ærlige omkring deres egne dårlige tilbøjeligheder angående sidespring. I stedet “fejes det under gulvtæppet”.   Det skam muligt at have en god idé på forhånd om personen man taler med, har tendens til sidespring eller ej, også selv om man slet ikke kender den pågældende. Det handler om at kunne identificere giftige verbale- og non-verbale signaler som personen udsender. Bogen “Min kæreste har været mig utro” giver læseren de rette værktøjer til at undgå utroskab i fremtiden, da bogen gennemgår elementer som man skal være opmærksom på og til tag som man selv skal gøre for at ændre utroskab i fremtiden.

Derfor er kvinder og mænd kæresten utro

Kvinder og mænd har mere eller mindre samme tendens til sidespring, men hvor deres grund til at være utro er vidt forskellige fra hinanden.   Mandens grund til at være utro, er typisk hans instinktive behov til at “sprede sine gener” eller at han ikke er tilfreds med sit nuværende forhold, som typisk er baseret på et følelsesmæssigt- eller et seksuelt grundlag. Hvis manden ikke føler sig bekræftet af sin kæreste på det følelsesmæssige niveau, er der en risiko for at han møder en kvinde som gerne vil bekræfte ham. At være utro på et seksuelt grundlag for en mand, behøver vel ikke en forklaring, da nogle mænd simpelthen ikke kan holde “svaberen” inde i bukserne, hvis han får et attraktivt tilbud.

Kvindens grund til at være utro, er oftest baseret på et følelsesmæssigt grundlag. Skulle hun være “groet fra” sin nuværende kæreste og møde en som hun “klikker med”, er der en risiko for at dette kan ende med utroskab. Så er der andre kvinder som er meget tiltrukket af Alfahannerne, som er de selvsikre og dominante “ledere” i det sociale hierarki. Da kvinderne fra naturens side af, er “programmeret” til at være tiltrukket af disse mandlige personlighedstyper, er der skam også en risiko for at kvinden kommer til at gøre noget med ham, som hun fortryder på et senere tidspunkt. Dog er der skam  en del kvinder som godt kan sige fra- og derved ignorere sin dyriske instinkter når det vedrører formering.

Verden er fyldt med mænd og kvinder som er loyale, når de er i et forhold. Disse loyale parforhold hører man desværre ikke om, da dårlige nyheder sælger bedre end gode nyheder. Folk gider som regel ikke at høre om gode parforhold, især hvis de selv har oplevet at en tidligere kæreste har været en utro eller at personen selv har været utro. 

Giv slip fra en utro kæreste via fitness – reklame

Hvis man kunne tage en helt træningssession og putte det i en lykkepille, ville det være den mest effektive lykkepille som kan fås på markedet. Dette har en læge udtalt til mig, men desværre må jeg ikke røbe navnet på den pågældende person, da han af gode grunde ikke ønsker at være associeret med en hjemmeside som omhandler scoretips. Men udtalelsen giver læseren en god indsigt i hvor stor en påvirkning en sund livsstil kan have på ens psyke og sind. Ønsker læseren at komme i form og opnå et positivt sind, ja så anbefaler jeg at læseren investerer i “Danmarks mest solgte styrketræningsprogram“.
Træningsprogrammet har over 30.000 tilfredse kunder og består af et 25 ugers træningsforløb hvor man opbygger muskelmasse mens man taber sig i vægt, Øvelserne er yderst enkle at udføre så alle er i stand til at udføre dem, så man herved undgår at få træningsskader og lignende. Du kan tilmelde dig her.

 

Skriv et svar